Önder Gazetesi İnternet Sitesi AÇTI

Önder Gazetesi İnternet Sitesi AÇTI

Kars'ta 14 yıldır aralıksız yayın yapan yerel Önder Gazetesi internet sitesini hizmete açtı.

A+A-

Kars’ta 14 yıldır aralıksız yayın yapan yerel Önder Gazetesi internet sitesini hizmete açtı.
Önder Gazetesinden Ercüment Daşdelen’in yöneticiliğini yaptığı www.karshaberler.com internet sitesi deneme sürecinin ardından yayın hayatına resmen başladı.

“Hızlı, Tarafsız, Güvenilir Haberin Kaynağı” sloganıyla Kars’tan ve dünyadan güncel, kültür sanat, yaşam, çevre, politika, eğitim, sağlık gibi haberleriyle Kars’ın sesini duyuran karshaberler.com sitesi herkesimden haberleri paylaşıyor.

Site yöneticisi ve editör Ercüment Daşdelen de, uzun zamandan beri sürdürdükleri internet sitesi açma çalışmalarını tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Daşdelen, Kars Önder Gazetesinin resmi internet sitesi olan karshaberler.com ile verimli ve kaliteli hizmet vermeği amaçladıklarını belirtti. Daşdelen, ayrıca sitede günün güncel gazetesini de okuyucularına ulaştırma imkanı sağladıklarını sözlerine ekledi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.