Kars'ta Polis Operasyonu.. Çok Sayıda Aranan Kişi Gözaltına Alındı!

Kars'ta Polis Operasyonu.. Çok Sayıda Aranan Kişi Gözaltına Alındı!

Kars Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin 22 Nisan ile 6 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirdiği operasyonlar sonucunda, 21 aranan şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edildi.

A+A-

Kars’ta haklarında çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve aranan 21 kişi polis ekiplerince yakalandı.

Kars Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin 22 Nisan ile 6 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirdiği operasyonlar sonucunda, 21 aranan şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edildi.

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; yakalanan şahıslar arasında çeşitli suçlardan aranan ve hapis cezası bulunan bireylerin de yer aldığı belirtildi.

21 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Kars’ta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı ekiplerin 22 Nisan ile 6 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirdiği operasyonlarda; “yağma, basit yaralama, tehdit, hakaret suçlarından aranan ve 12 yıl 3 ay 6 gün hapis cezası bulunan Z.T. (33), açıkta bırakılmış eşya hakkında hırsızlık suçundan 6 yıl 2 ay hapis cezası bulunan S.U. (28), hakaret ve hırsızlık suçlarından aranan ve 6 yıl hapis cezası bulunan U.Ç. (22), bina içerisinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık suçundan 5 yıl 10 ay hapis cezası bulunan F.D. (26), bina içerisinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık suçundan 5 yıl hapis cezası bulunan F.G. (35), bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık suçundan 4 yıl hapis cezası bulunan T.A. (61), birden fazla kişi tarafından birlikte silahla tehdit suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezası bulunan Y.K. (42), kenevir ekimi yapmak suçundan 10 ay hapis cezası bulunan İ.T. (36), hakaret ve silahla tehdit suçundan aranan ve 3 ay 15 gün hapis cezası bulunan E.E (64), başkasına ait kimlik veya kimlik bilgilerini kullanma suçundan 2 ay 12 gün hapis cezası bulunan E.D. (34) isimli şahıslar” yakalanarak gözaltına alındı.

Yağma, basit yaralama, tehdit, hakaret, hırsızlık gibi suçlardan aranan ve ceza alan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar kapsamında gözaltına alınan, Z.T. (33), S.U. (28), U.Ç. (22), F.D. (26), F.G. (35), T.A. (61), Y.K. (42), İ.T. (36), E.E. (64) ve E.D. (34) isimli şahıslar tutuklanarak cezaevine teslim edildiği, diğer 11 şahsın ise işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı belirtildi.

ÇOK SAYIDA SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Ayrıca, yapılan denetimlerde; “9 adet ruhsatsız tabanca, 9 adet şarjör, 78 adet fişek, 2 adet av tüfeği, 6 adet fişek, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet şarjör, 16 adet fişek, 2 adet bıçak ve 2 adet muşta” olmak üzere çok sayıda ruhsatsız silah ve mühimmatın ele geçirildiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.