1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Chp Aydın’da Adaylarını Belirledi
Yaşasın 1 Mayıs.. İşçiler ve Emekçiler Meydanları Doldurdu!

Yaşasın 1 Mayıs.. İşçiler ve Emekçiler Meydanları Doldurdu!

1 Mayıs Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü dolayısıyla birçok kentte işçiler ve emekçiler meydanları doldurdu.  

A+A-

1 Mayıs Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü dolayısıyla birçok kentte işçiler ve emekçiler meydanları doldurdu.  

Birçok kentte işçiler ve emekçiler, 1 Mayıs Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü dolayısıyla meydanlara çıktı.

1 Mayıs meydanlarını dolduran yüzbinler, taleplerini haykırdı.

TAKSİM'DE ABLUKA

Birçok kentte işçiler ve emekçiler meydanları doldurdu ve taleplerini haykırdı. Bu özel günün önemini vurgulamak adına birçok etkinlik düzenlendi ve insanlar bir araya geldi.

Özellikle Taksim Meydanı'nda yaşanan abluka, 1 Mayıs'ın ne kadar önemli ve anlamlı bir gün olduğunu bir kez daha gösterdi.

Yasaklanan meydana ve İstiklal Caddesi'ne girişler kapatılarak, insanların seslerini duyurması engellenmeye çalışıldı. Ancak yine de yüzbinlerce insan meydanlara akın etti ve taleplerini dile getirdi.

..haberin uzantısı

KARS

Kars'ta da 1 Mayıs coşkusu yaşandı.

PolitiKARS'ın derlediği bilgilere göre; DİSK, KESK, Eğitim Sen, Emek Partisi (EMEP), Sol Parti, Türkiye Kominist Partisi (TKP), Halkların Demokrasi ve Eşitlik Partisi (DEM Parti), Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Kars Devrimci 78’liler Derneği ve Genel İş temsilcileri ile birlikte yurttaşlar Tren Garı yanındaki miting alanında bir araya geldi.

1-mayis.jpeg

Tertip komitesi adına yapılan açıklamaların ardından 1 Mayıs etkinliği müzik dinletisi eşliğinde davullu zurnalı kutlamaya dönüştü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler