1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. BBP 'İttifak'a Resmen Katıldı
Ankara’da Kritik Görüşmeler.. Özgür Özel, Bahçeli İle Bir Araya Geldi!

Ankara’da Kritik Görüşmeler.. Özgür Özel, Bahçeli İle Bir Araya Geldi!

Son zamanlarda gerçekleştirdiği kritik ziyaretlerine bir yenisini daha ekleyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) TBMM Grubu’nu ziyaret ederek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.

Son zamanlarda gerçekleştirdiği kritik ziyaretlerine bir yenisini daha ekleyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.

PolitiKARS’ın haber sitelerinden derlediği bilgilere göre; ziyarete CHP Grup Başkanvekilleri Gökhan Günaydın ve Ali Mahir Başarır ile TBMM İdare Amiri ve CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan da eşlik etti.

Özel’i makam odası önünde karşılayan Bahçeli’ye ise TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Meclis İdare Amiri ve MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay eşlik etti.

gorusme-010.jpg

AÇIKLAMA YAPILMADI

Görüşme sonrasında herhangi bir açıklama yapılmadı ve Bahçeli, "Görüşme nasıl geçti?" sorusuna "Açıklamayı genel başkan yapacak" şeklinde yanıt verdi.

Görüşmede ekonomi, emekli maaşları, yeni anayasa tartışmaları ve dış politikadaki gelişmeler gibi konuların ele alındığı tahmin ediliyor.

7 YIL SONRA İLK GÖRÜŞME

Bu ziyaret, CHP lideri Özel'in Bahçeli'yi ziyaret ettiği ilk ziyaret değil. En son Ocak 2017'de eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP lideri Bahçeli'yi Meclis'te ziyaret etmişti ve o dönem CHP grup başkanvekili olan Özgür Özel de bu ziyarete katılmıştı. Ancak, Özel'in Bahçeli'yi ziyaret etmesi 7 yıl sonra bir ilk niteliğinde.

ANKARA’DA KRİTİK GÖRÜŞMELER

Ankara son zamanlarda kritik görüşmelere ev sahipliği yapıyor. Özel, geçtiğimiz hafta perşembe günü AK Parti Genel Merkezi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etmişti ve Erdoğan'ın da CHP'ye iade-i ziyarette bulunacağı bildirilmişti.

Bu ziyaretler, siyasi partiler arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve ülke gündemine ilişkin konuların ele alınması açısından oldukça önemli olduğu kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler