1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SELİM

  4. Küçük Esnaf'ın Korunması.. Selim'de Zincir Marketlere Yeni Şube Engeli
Kars Defterdarlığı'ndan Başarı.. 'Tahakkuk ve Tahsilat Oranı'nda 1'inci Oldu

Kars Defterdarlığı'ndan Başarı.. 'Tahakkuk ve Tahsilat Oranı'nda 1'inci Oldu

Kars Defterdarlığı, vergi tahakkuk ve tahsilat oranı açısından Türkiye genelinde oldukça başarılı bir performans sergileyerek 1’inci oldu.

A+A-

T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı Kars Defterdarlığı, Ocak ve Şubat aylarında Türkiye genelinde 3'üncü, Mart ayında ise Türkiye sıralamasında 1'inci olarak yer alarak dikkatleri üzerine çekti.

Kars Defterdarlığı, vergi tahakkuk ve tahsilat oranı açısından Türkiye genelinde oldukça başarılı bir performans sergileyerek 1’inci oldu.

Kars Defterdarlığı, Ocak ve Şubat aylarında Türkiye genelinde 3'üncü sırada yer alırken, Mart ayı itibarıyla Türkiye sıralamasında 1’inci olarak başarılı bir performans sergiledi.

BAŞARILI TAHSİLAT ORANI

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; başarılı tahsilat oranıyla dikkat çeken Kars Defterdarlığı yetkilileri, konuyla ilgili yaptıkları açıklamada, "Kars Defterdarlığı olarak, 52 İl Defterdarlığı arasında (29 Büyükşehir Vergi Dairesi Başkanlığı hariç) Tahakkuk ve Tahsilat oranı bakımından Ocak ve Şubat aylarını Türkiye genelinde 3'üncü, Mart ayını ise Türkiye sıralamasında 1'inci olarak tamamlamış bulunmaktayız. Bu başarıda emeği geçen tüm mükelleflerimize teşekkür ederiz. Ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunarak, Türkiye genelinde üst sıralarda yer almamızı sağlayan işbirliği ve destekleri için minnettarız." ifadeleri yer aldı.

kars-008.jpg

MÜKKELLEFLERE TEŞEKKÜR EDİLDİ

Kars'ın vergi ödemeleriyle ülkenin gelişimine katkıda bulunan mükelleflerine teşekkür eden Kars Defterdarlığı, bu başarının devamını dileyerek işlerinde başarılarının devamını temenni etti.

Ayrıca, 31 mart seçimleri öncesi kayyumla yönetilen Kars Belediyesi’nin tahakkuk eden verginin hepsini ödediği, bu ödemenin tahsilat oranını yükselttiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.