Meme ve Rahim Ağzı Kanseri Konferansı

Meme ve Rahim Ağzı Kanseri Konferansı

Kars Kağızman Devlet Hastanesi (KETEM) tarafından Kağızman Kötek Köyünde kadınlara Meme ve Rahim Ağzı Kanseri konulu bir konferans verildi.

A+A-

Kars Kağızman Devlet Hastanesi Kanser Erken Teşhis ve Tarama Eğitim Merkezi (KETEM) tarafından Kağızman Kötek Köyünde kadınlara “Meme ve Rahim Ağzı Kanseri” konulu bir konferans verildi.
Kötek Köyü Şehit Taner Seloğlu İlköğretim Okulu binasında düzenlenen konferansta KETEM Sorumlusu Kağızman Sağlık gurup Başkanı Doktor Funda Ünsal ve Hemşire Baymen Çele tarafından ciddiye alınması gereken önemli bilgiler verildi.

Meme ve rahim ağzı kanserinde erken teşhisin çok önemli olduğunu söyleyen Ünsal, hastalık belirtilerini ve hastalığa yakalanma riski olanların ne yapması gerektiğini anlattı.
Konuyla ilgili şikâyeti olanları kadınları muayene eden Doktor Funda Ünsal, bu tür eğitimlerin sık sık köylerde devam edeceklerini de sözlerine ekledi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.