Kars Belediyesi 275 Geçici İşçi ALDI

Kars Belediyesi 275 Geçici İşçi ALDI

Kars Belediyesi, Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında çalıştıracağı 275 işçi için noter huzurunda kura çekti.

A+A-

Kars Belediyesi, Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında çalıştıracağı 275 işçi için noter huzurunda kura çekti.

Kars 2. Noteri Fatma Çağlayan huzurunda meclis salonunda çekilen kurayla 350 kişi arasından 275 asil, 60 yedek isim belirlendi.

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, çevre düzenlemesi, çevre temizliği, altyapı ve üstyapı çalışmalarında çalıştırılacak 275 kişinin kentteki işsizlik sorununu kısmen de olsa çözeceğini söyledi.

Bozkuş, bu projenin devam etmesi gerektiğini ifade ederek, "Tabi hayata bir yerlerden başlamak lazım. Ben inanıyorum ki bu projenin devamı gelecek. İleride daha güzel şeyler olacağına kesin gözüyle bakıyorum. Bu proje en az 3 yıl devam edecek. Arkasından da çok farklı gelişmeler olacaktır" dedi.

Çekilen kurada isimleri okunanlar mutluluklarını yakınlarını telefonla arayarak paylaştı.

Kars Belediyesi'nde TYÇP kapsamındaki 275 işçi, 3 Eylül'de iş başı yapacak, yaklaşık 4 ay süreyle çalıştırılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.