1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Karslılara 'Mesleki Yeterlilik Belgesi'ne Sahip Olma Fırsatı
Br MİTçi Daha Evinde Ölü BULUNDU

Br MİT'çi Daha Evinde Ölü BULUNDU

Kocaeli'nin İzmit İlçesi'nde Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) görevlisi olduğu belirtilen Tevfik Ataseven evinde ölü bulundu.

A+A-

Kocaeli'nin İzmit İlçesi'nde Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) görevlisi olduğu belirtilen Tevfik Ataseven evinde ölü bulundu.

Son dönemlerde özellikle Kocaeli'nde yoğunlaşan MİT'çilerin şüpheli ölümleri dikkat çekiyor.

Kocaeli'nin İzmit İlçesi Gültepe Turgut Mahallesi Miralay Mümtaz Caddesi'ndeki evinde yalnız yaşayan MİT Kocaeli Bölge Müdürlüğü'nde görevli Tevfik Ataseven sabaha karşı evinde tavana asılı halde bulundu. Ataseven"in Kocaeli'ye bir yıl kadar önce atandığı ve eşinden de ayrıldığı belirtiliyor. İntihar ettiği öne sürülen Ataseven'in cesedi Asri Mizarlık Morgu'na kaldırıldı.

Son dönemlerde ise MİT görevlilerinin şüpheli ölümleri dikkat çekiyor. Bostancı'da emekli MİT çalışanı balkondan düşerek ölürken Kocaeli Şube Müdürü ise kalp krizi tanısıyla yaşamını yitirmişti. Manisa'da ise gençlerin kavgasını ayırmaya çalıştığı öne sürülen MİT çalışanı, bıçaklanarak öldürüldü. Ankara'da ise bir MİT görevlisi evinde ölü bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.