1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Süper Kupa Krizi... Final Maçı 7 Nisan'da Urfa'da Oynanacak!
Şampiyon Amedspor.. Diyarbakır'da Coşkulu Kutlamalar!

Şampiyon Amedspor.. Diyarbakır'da Coşkulu Kutlamalar!

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Amedspor, bugün karşılaştığı Menemen FK maçının ardından şampiyonluğunu ilan etti.

A+A-

TFF 2’inci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Amedspor son haftada Menemen FK'yi konuk ederken mücadele golsüz beraberlikle tamamlandı.

Amedspor, sezon boyunca gösterdiği istikrarlı performansıyla rakiplerine üstünlük sağlayarak zirveye yerleşti ve şampiyonluk ipini göğüsledi.

Şampiyonluğunu ilan eden Amedspor’un Trendyol 1’inci Lig'e yükselmesi kentte büyük sevince neden oldu.

Diyarbakır temsilcisi Amedspor, büyük avantajla girdiği son haftada Menemen FK'yi konuk etti. 

PolitiKARS’ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; maç başladığı skorla golsüz beraberlikle sona ererken Amedspor TFF 2’inci Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluğunu ilan etti ve Trendyol 1’inci Lig’e yükseldi.

Amedspor’un en yakın rakibi Kastamonuspor da deplasmanda Arnavutköy Belediyespor’la 2-2 berabere kaldı.

KAPASİTE YETMEDİ

Futbolseverler mücadeleye yoğun ilgi gösterirken, 33 bin kişilik stadın kapasitesi yetersiz kaldı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, futbolseverlerin karşılaşmayı izlemesi için kentin iki farklı noktasına dev ekranlar kurdu.

TÜM STAT SAHAYA İNDİ

Bitiş düdüğünün ardından tribünler sahaya inerken kentte şampiyonluk kutlamaları başladı.

amedspor.jpeg

..haberin uzantısı

SİYASİLER MAÇI İZLEDİ

Maça birçok sivil toplum kuruluşu temsilcisinin yanı sıra siyasetçiler de ilgi gösterdi.  Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Serra Bucak maçı Amedspor formasıyla izlerken; DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, DEM milletvekilleri Sevilay Çelenk, Cengiz Çandar, Meral Danış Beştaş, Sezai Temelli, Rüştü Tiryaki ve Gülistan Koçyiğit ile CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu da maçı protokol sıralarından takip etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler