1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İzmir Urla'daki Kaza
Demirtaş'tan Aylar Sonra İlk Paylaşım.. Amedspor'u Tebrik Etti

Demirtaş'tan Aylar Sonra İlk Paylaşım.. Amedspor'u Tebrik Etti

HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, aylar sonra ilk kez sosyal medya hesabından paylaşım yaparak TFF 1. Lig'e yükselen Amedspor'u tebrik etti.

A+A-

HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, aylar sonra ilk kez sosyal medya hesabından paylaşım yaparak TFF 1. Lig'e yükselen Amedspor'u tebrik etti.

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, aylar sonra sosyal medya hesabı X'den paylaşım yaptı.

Halkların Demokratik Partisi'nin (HDP) eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, uzun bir süredir sessizliğini koruyarak sosyal medya hesabından önemli bir paylaşımda bulundu.

Demirtaş, Türkiye Futbol Federasyonu 1. Lig'e yükselen Amedspor'u tebrik ederek, yolunuz açık olsun temennisinde bulundu.

AYLAR SONRA İLK PAYLAŞIM

Demirtaş, paylaşımında, Somaspor'u 1-0 yenerek TFF 2. Lig'de şampiyonluk ve TFF 1. Lig'e yükselme adına avantaj yakalayan Amed Sportif Faaliyetler'i tebrik etti.

Selahattin Demirtaş, "Bizi burada ağlattınız be zalımlar :) Hepinizi yürekten kutluyoruz, yolunuz açık olsun. Rê ya te vekirî be, bajarê evîna min." ifadelerini kullandı.

..haberin öncesi

AMEDSPOR

Amedspor'un TFF 1. Lig'e yükselmesi, sadece bir futbol takımının başarısı olarak değil, aynı zamanda Kürt halkının birlik ve beraberliği için farklılıkları bir kenara bırakarak insanları bir araya getiren bir araç olduğu gerçeği, Demirtaş'ın bu paylaşımıyla bir kez daha hatırlatılmıştır.

Amedspor'un TFF 1. Lig'e yükselmesi, sadece bir futbol başarısı değil, aynı zamanda toplumsal birliktelik ve dayanışmanın da bir simgesidir.

BİR ÜST LİGE ÇIKTI

TFF 2. Lig'de sezonun bitmesine bir hafta kala deplasmanda Somaspor'u 1-0 yenerek şampiyonluk yolunda büyük avantaj elde etti.

Amed Sportif Faaliyetler, grupta son haftaya 80 puanla lider girerken, en yakın takipçisi GMG Kastamonuspor'un ise 77 puanı bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler