Diyarbakır'da Tarihi Günler.. Amedspor Şampiyonluk Yolunda!

Diyarbakır'da Tarihi Günler.. Amedspor Şampiyonluk Yolunda!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta lider olan Amedspor, 36. haftada 21 Nisan Pazar günü Iğdır FK ile karşılaşacak.

A+A-

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta lider olan Amedspor, 36. haftada 21 Nisan Pazar günü Iğdır FK ile karşılaşacak.

Şampiyonluğunu ilân etmeye hazırlanan Amedspor’un Başkanı Aziz Elaldı,  düzenlediği basın toplantısında maçı izlemek için şehir dışından 1 milyon yurttaşın Diyarbakır’a geleceğini açıkladı.

1 MİLYON KİŞİ DİYARBAKIR'A GELECEK

PolitiKARS’ın haber sitelerinden derlediği bilgilere göre; Elaldı, “Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin bize verdiği bilgiye göre hafta sonu 1 milyona yakın insan, şehir dışından Diyarbakır’a gelecek. Emniyet Müdürlüğü’nün verdiği sayı ise 650 bin. Maç için valilikle görüştük. İki önemli meydana dev ekranlar kurulacak. Başka iki nokta için de görüşmelerimiz devam ediyor. Şampiyonluk günü için konser çalışmamız var.

Bilet satışlarımız bitti. İki gündür bilet satışlarından dolayı bir takım tatsızlıklar oluşuyor. Ne kadar özen göstersek de bu kadar büyük bir organizasyonda aksaklıklar oluyor. Taraftarlarımızdan, camiamızdan, halkımızdan anlayış bekliyoruz.” dedi.

KARABORSA UYARISI

Amedspor da bilet konusuyla ilgili, “Iğdır FK ile oynanacak olan maç için biletler sadece Diyarbakır Stadyumu'ndaki bilet gişelerinde satılmaktadır. Lütfen mağdur olmamak için başka hiçbir yerden veya kişiden bilet almayınız. 

Karaborsa usulü bilet satışı yapan kişi/kişiler hakkında kulübümüz hukuki işlemleri başlatmıştır. Bu konuda tüm taraftarlarımızın hassasiyet göstermesini önemle rica ediyoruz.” açıklamasında bulundu.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler