1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. 600 Ahıskalı Aile Kars'a Yerleştirilecek
KAÜ'de Şenlik Var.. 'Rektörlük Kupası Spor Şenliği' Gerçekleştirilecek!

KAÜ'de Şenlik Var.. 'Rektörlük Kupası Spor Şenliği' Gerçekleştirilecek!

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) tarafından düzenlenen “Spor Şenliği”, bu yıl 6-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

A+A-

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) tarafından düzenlenen “Spor Şenliği”, bu yıl 6-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Kafkas Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen “Rektörlük Kupası Spor Şenliği” 6-31 Mayıs tarihleri arasında Prof. Dr. Necati Kaya Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Rektörlük Kupası Spor Şenliği, çeşitli branşlarda yarışmalara ev sahipliği yapacak ve üniversite öğrencilerine eşsiz bir rekabet ortamı sunacak.

KAÜ'DE SPOR ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!

Prof. Dr. Necati Kaya Spor Salonu'nda 6-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan bu spor şenliği, birçok sporcunun katılımıyla renklenecek.

Futbol, basketbol, voleybol gibi popüler takım sporlarının yanında tenis, masatenisi, badminton gibi bireysel sporlar da şenlik kapsamında yer alacak.

Üniversitenin farklı bölümlerinde yer alan öğrencilerin oluşturduğu takımlar, bu turnuvada kıyasıya mücadele edecektir.

kau-senlik.jpg

HEYECAN DOLU ETKİNLİKTE BİRÇOK SPORCU YER ALACAK

Her yıl büyük bir heyecanla beklenen “Rektörlük Kupası Spor Şenliği”, çeşitli spor dallarında mücadele edecek olan KAÜ öğrencileri için önemli bir platform oluşturmayı hedefliyor.

Futbol, basketbol, voleybol gibi popüler branşların yanı sıra atletizm, masa tenisi ve badminton gibi bireysel sporlar da programa dahil edildiği ve geniş bir katılımcı kitlesi için farklı seçenekler sunulması hedeflenen bu şenlikte yer alan spor müsabakalarının yanı sıra farklı etkinlikler de düzenlenecek.

Konserler, dans gösterileri ve sergiler gibi kültürel aktiviteler ile öğrencilerin hem sportif hem de sosyal yönden gelişimine katkıda bulunulması amaçlanıyor.

Spor şenliğine katılımın yoğun olması beklenirken; öğrenciler arasında büyük bir ilgi gören bu etkinliğe, KAÜ öğrencileri yanı sıra diğer üniversitelerin öğrencilerinin de davet edildiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.