Yine Kışla, Yine İntihar İDDİASI

Yine Kışla, Yine İntihar İDDİASI

Kilis'te askerlik yapan Er Ramazan Bulut'un nöbet tuttuğu sırada tüfeği ile başına ateş ederek intihar ettiği iddia edildi.

A+A-

Bir şüpheli asker ölümü haberi de Kilis'ten geldi. İntihar ettiği iddia edilen Er Bulut'un babası, olay sonrasında, oğlunun hiçbir psikolojik sorunu olmadığını söyledi.

Kilis'te askerlik yapan Er Ramazan Bulut'un nöbet tuttuğu sırada tüfeği ile başına ateş ederek intihar ettiği iddia edildi.

5 yılda 410'un üstünde şüpheli asker ölümü

Etkin Haber Ajansı'nın (ETHA) haberine göre, 10 ay önce Balıkesir'in Dursunbey İlçesi'nden askere giden Ramazan Bulut, Haziran ayı başında ailesinin yanına izne gitti. Er Bulut, izninin bitmesi üzerine 15 gün önce askerlik yaptığı Kilis Şerif Kaya Hudut Karakolu'na döndü.
Kulübede nöbet tutan er Bulut'un kendisine zimmetli olan tüfekle başına ateş ederek intihar ettiği iddia edildi.

Bu ölümle birlikte son beş yılda şüpheli asker sayısı 410'u geçti.

Bulut'un ölümü Dursunbey İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli astsubaylar tarafından ailesine iletildi.

"İntihara anlam veremedim"

Oğlunun yaşamını yitirdiği haberini alan anne Zahide Bulut, sinir krizi geçirirdi.

Dursunbey Belediyesi'nden işçi emeklisi olan baba Osman Bulut, "Oğlumun hiçbir sorunu yoktu sadece içine kapanıktı. İntihar edişine bir anlam veremedim" şeklinde açıklama yapt

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.