1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'ta Yeni Özel Hastane Açılacak
Curling'te Büyük Başarı.. Kadınlarda, 'Kafkars Spor' 1'inci Lİge Yükseldi

Curling'te Büyük Başarı.. Kadınlarda, 'Kafkars Spor' 1'inci Lİge Yükseldi

Türkiye Curling 2'inci lig müsabakalarında büyük bir başarıya imza atan Kafkars Spor Kulübü, kadınlar kategorisinde Kars'ı gururla temsil ederek 1'inci lige yükselmeyi başardı.

A+A-

Türkiye Curling 2'inci lig müsabakalarında büyük bir başarıya imza atan Kafkars Spor Kulübü, kadınlar kategorisinde Kars'ı gururla temsil ederek 1'inci lige yükselmeyi başardı.

Sezon boyunca gösterdikleri üstün performansla rakiplerini geride bırakan takımımız, zorlu mücadeleler sonucunda şampiyonluk ipini göğüsledi.

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; Kars'ı temsil eden Kafkars Spor Kulübü, büyük bir başarıya imza attı. Kadınlar kategorisinde Türkiye Curling 2'inci lig müsabakalarında zafer elde ederek 1'inci lige yükseldi.

ERZURUM'DA TÜRKİYE CURLİNG 2. LİG MÜSABAKALARI SONUÇLANDI

Erzurum'da düzenlenen Türkiye Curling 2'inci lig müsabakalarında Kafkars Spor Kulübü kadın takımı, rakipleri karşısında üstün bir oyun sergiledi.

Mücadele dolu maçlarda hem fiziksel hem de zihinsel dayanıklılıklarını ortaya koyan sporcularımız, taktiksel hamleleriyle rakiplerini geride bıraktı.

Bu oyunun incelikleri ve zorluklarıyla dolu olan müsabakalara katılan Kafkars Spor Kulübü'nün kadın takımı, gösterdikleri üstün performansla dikkat çekti.

  • Türkiye Curling Federasyonu 2023-2024 sezonu faaliyet programında yer alan Türkiye Curling 2. Lig Müsabakaları 19 - 25 Nisan 2024 tarihlerinde 5 il, 17 Kulüp, 20 Takım, 10 Hakem, 20 Antrenör ve yaklaşık 100 sporcunun katılımıyla Erzurum Yakutiye Curling Salonu'nda yapıldı.
  • Turnuva sonunda kadınlarda, “Kafkars SK, 1461 Curlıng SK ve Atatürk Üniversitesi SK”; erkeklerde ise, “Eğriçayır SK, Kuzeyin Yıldızları SK ve 1461 Curlıng SK” şeklinde ilk üç takım sıralandı.

BÜYÜK BAŞARI

Kafkars Spor Kulübü'nün antrenörleri, sporcuları tam anlamıyla hazırlamak ve onları müsabakalar için en iyi şekilde donatmak için büyük çaba sarf etti. Disiplinli bir çalışma programı, stratejik planlar ve taktiksel analizlerle kadın takımını şampiyonluğa taşıdılar.

kafkars-curling.jpeg

Kafkars Spor Kulübü'nün kadın takımının bu başarısı, Kars'ın spor alanında da önemli bir yer edindiğini gösterirken; Curling sporunda kazanılan bu zaferin, diğer genç sporculara örnek olacağı ve Kars'ın adını daha fazla duyuracağı belirtildi.

1'inci lige yükselen takımın, yeni sezonda daha güçlü bir şekilde sahaya çıkarak Türkiye Curling arenasında adından söz ettirmeyi hedeflediği kaydedili.

CURLİNG

Curling, buz üzerinde oynanan eşsiz ve stratejik bir spor dalıdır. Taşların doğru bir şekilde kaydırılması ve buzun üzerindeki hedefe yaklaştırılmasıyla skor elde edilir.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.