Türkiye 23 Nisan'ı Kutluyor.. Kars'ta 'Çocuk Bayramı' Törenleri

Türkiye 23 Nisan'ı Kutluyor.. Kars'ta 'Çocuk Bayramı' Törenleri

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Kars'ta da törenlerle kutlandı.

A+A-

Kars'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenen törenlerle kutlandı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) 104'üncü açılış yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Kars'ta da düzenlenen törenlerle kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, Atatürk Anıtı'na düzenlenen çelenk sunma töreni ile başladı.

PolitiKARS'ın derlediği bilgilere göre; Kars Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na Milli Eğitim Müdürlüğü'nün çelenk sunumu ardından, törenler için Kars Atletizm Sahası'na (eski Kars Şehir Stadı) geçildi. 

KUTLAMALARIN ADRESİ, 'ATLETİZM  SAHASI'

Günün önem ve anlamını belirten konuşmayı Kars Milli Eğitim Müdürü Nevzat Kaya yaptı.

Kaya’nın konuşmasının ardından Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü'nce 23 Nisan Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda (judo/dart/satranç) dereceye giren öğrencilere madalyaları protokol üyeleri tarafından verildi.

Daha sonra öğrenciler tarafından okunan şiirler ve gösterilerle son bulan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama törenine; protokol üyeleri, siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra resmi daire müdürleri, sivil toplum örgütleri, öğretmenler, öğrenciler ve yurttaşlar katıldı.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.