1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. AKYAKA

  4. Akyaka'da 'Silah ve Tarihi Eser' Operasyonu.. 5 Kişi Gözaltına Alındı
Akyaka'da 'Silah ve Tarihi Eser' Operasyonu.. 5 Kişi Gözaltına Alındı

Akyaka'da 'Silah ve Tarihi Eser' Operasyonu.. 5 Kişi Gözaltına Alındı

Kars'ın Akyaka ilçesinde düzenlenen 'silah ve tarihi eser kaçakçılığı' operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı.

A+A-

Kars'ın Akyaka ilçesinde düzenlenen 'silah ve tarihi eser kaçakçılığı' operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı.

Kars İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerin teknik ve fiziki takip sonucunda, Akyaka ilçesinde önceden tespit edilen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

PolitiKARS’ın ajanslardan derlediği bilgilere göre, çok sayıda kişinin gözaltına alındığı operasyonda; 6 tabanca, 6 av tüfeği, 5 tabanca şarjörü, 821 tabanca mühimmatı, 67 av tüfeği fişeği, 1 muşta, tarihi eser niteliği taşıdığı değerlendirilen 1 kolye ucu, 1 çan ve 1 kase ele geçirildi.

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Akyaka'da gerçekleştirilen 'Silah ve Tarihi Eser' operasyonu sonucunda 5 kişi gözaltına alındı.

Olayla ilgili olarak kimlik bilgileri tespit edilen F.A., İ.T., D.Y., O.I. ve Ş.Ö. gözaltına alınarak yasal işlemler başlatıldı.

Operasyon kapsamında yapılan aramalarda silah ve tarihi eserlere el konulduğu; halkın güvenliği ve tarihi eserlerin korunması adına yapılan bu tür operasyonların devam edeceği ve şüphelilerin jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü kaydedildi.

..ilgili haber

KARS'TA 420 KİŞİ YAKALANDI

Kars genelinde 01-21 Nisan 2024 tarihleri arasında İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’nca çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda; hakkında 5 yıl hapis cezası olan 185, 5-10 yıl arası hapis cezası olan 6, 10 yıl ve üzeri hapis cezası olan 2 ve diğer suçlardan aranan 227 olmak üzere toplam 420 aranan şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edildiği  kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.