1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SARIKAMIŞ

  4. Emekli Köy Korucularına Veda Yemeği
Vali Karadan Polis Haftası MESAJI

Vali Kara'dan Polis Haftası MESAJI

Kars Valisi Ahmet Kara, Emniyet Teşkilatı'nın 166. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

A+A-

Kars Valisi Ahmet Kara, Emniyet Teşkilatı'nın 166. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Ahmet Kara yayımladığı mesajında, Emniyet Teşkilatı'nın 166. yıl dönümünü kutlayarak şu ifadelere yer verdi:

"Emniyet Teşkilatı, Türkiye Cumhuriyeti devletinin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü toplumun can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi çok önemli görevleri yerine getirmektedir. Ülkemizde hukukun, adaletin, huzurun ve toplumsal barışın güçlenmesine büyük katkı sağlayan Emniyet Teşkilatı, Kamu düzenini sağlamak, için üstüne düşen her görevi tereddüt etmeksizin yerine getirmektedir. Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk polisimiz, görevini her zaman fedakarca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır. Çağdaş bir devlet olmanın en önemli gereklerinden birisi insan hak ve özgürlüklerinin önündeki engellerin kaldırılması ve hukukun üstünlüğü prensibinin sosyal ve siyasal alanda egemen kılınmasıdır. Çağdaş bir devlet için yaşamsal öneme sahip bu temel ilkelerimizin uygulamaya geçirilmesinde Emniyet Teşkilatımızın çok önemli bir rolü vardır.

Bugün dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasında olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Güvenlik gücü olan Emniyet Teşkilatıda bugünkü geldiği noktada, sahip olduğu imkan ve donanımla modern, örnek bir yapıya kavuşmuştur. 10 Nisan 1845'te kurulan Emniyet Teşkilatımızın kuruluşunun 166.yıldönümü dolayısıyla şehit olan polislerimizi rahmetle, gazi polislerimizi minnetle anarken, halen görevleri başında hizmet vermekte olan polislerimize görevlerinde üstün başarılar ve ailelerine de sağlık, mutluluk ve esenlikler
dilerim."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.