1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kanlı Tabya Sismografik Müze Oluyor
Şehir İçi Ana Yollar ASFALTLANACAK!

Şehir İçi Ana Yollar ASFALTLANACAK!

Kars'ın şehir içi ana arterlerinin bu yıl asfaltının tamamının bitirileceğini belirttildi.

A+A-

Kars'ın şehir içi ana arterlerinin bu yıl asfaltının tamamının bitirileceğini belirttildi.

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Kars'ın şehir içi ana arterlerinin bu yıl asfaltının tamamının bitirileceğini belirtti.

Yollarla ilgili Kars'ın bu yıl sorunu kalmayacağını ileri süren ve vatandaşlarında yapılan çalışmalara sahip çıkması gerektiğinin altını çizen Bozkuş; "Yollar konusunda geçen yıl 10 kilometrelik asfaltta 45 santim kazı yapıldı. Bu senede de hasar gören yerler giderildikten sonra son tabaka asfaltı atıyoruz. Ancak vatandaşlarımızda yapılan hizmetlere sahip çıkması gerekiyor. Çünkü biz bu hizmetleri onlar için yapıyoruz" dedi.

Kars'ta artık projesiz, göz boyamaya yönelik ve her yıl tekrarlanan ve çalışmalar devrinin bittiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş; "Biz her zaman doğru olanı yaptık. Yapmaya da devam ediyoruz. Hiç kimsenin Kars'ın parasını boş yere savurmaya hakkı yok. Biz proje ile işlerimizi yapıyoruz. Gelişi güzel ve göz boyamak maksadıyla hiçbir işimiz yapmadık. Şimdi asfalt konusunda bizi yerden yere vurdular. Yok bozuldu, yok dağıdı.

Ama biz ne yaptık asıl tabakayı atmadık. Şimdi asıl aşınmaz tabakayı atıyoruz. Vatandaşlarımızda görüyor ve bizleri destekliyor. Biz bu yıl Karadağ, Faikbey, Atatürk caddeleri ile başladık. Halitpaşa, Cumhuriyet Caddesi ve Meydanı, İnönü caddesinde de son kat asfalt atılacak. Hemen ardından Şehit Yusufbey Caddesi, Tugay Komutanlığı konutundan Namık Kemal İlköğretim Okulu'na kadar devam edilecek. Halitpaşa Caddesi Erdağı Petrol'ün oradan Cumhuriyet Caddesine bağlayacağız. Ordu Caddesini de yapacağız ve meydana kadar inecek. GAMP Caddesi asfaltlanacak. Eski Hastane arası da yapılacak. 1 No'lu Sağlık Ocağı'nın oradan Faikbey Caddesi ve Valilik ön kısmı, stadyumun ön kısmı ve Kültür Müdürlüğü'nün ön kısmı yapılacak. Şehir merkezinde genel anlamda asfaltsız yer bırakmayacağız. Yani kısacası bu yıl ana arterlerin asfaltı tamamlanacak" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.