Randevu Sistemine Yoğun İLGİ

'Randevu Sistemi'ne Yoğun İLGİ

Kars'ta Merkezi Hastane Randevu Sistemi'nin (MHRS) hastalar tarafından yoğun kullanılmaya başlandığı belirtildi.

A+A-

Kars'ta Merkezi Hastane Randevu Sistemi'nin (MHRS) hastalar tarafından yoğun kullanılmaya başlandığı belirtildi.

Kars İl Sağlık Müdürü Dr. Fahri Sevinç, ilde Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS)'nin artan bir grafikle kullanılmaya başlandığını söyledi. 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Sevinç, "Bildiğiniz gibi şu anda vatandaşlarımız 182 MHRS hattını arayarak, istediği hastane ve hekimden istediği saat için randevu alabiliyor. İlerleyen dönemlerde ise günümüzde pek çok vatandaşımızın sıklıkla tercih ettiği ve Yaygın olarak kullandığı internet üzerinden de randevu alma işlemi gerçekleştirilebilecek.

İlimizde MHRS'nin işleyişine baktığımızda, bu uygulamanın vatandaşlarımız tarafından giderek artan bir grafikle kullanılmaya başlandığını görüyoruz. 2012 yılında ülkemizin tamamında uygulanmaya başlanacak MHRS, esasında büyük kolaylıklar sağlıyor. Bakanlığımızın son derece önem verdiği ve hassasiyetle yaklaştığı bu uygulamayı, biz de ilimizde sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde yürütmeye çalışıyoruz. Bu nedenle sık sık toplantılar düzenleyerek MHRS'de örnek il olmayı hedefliyoruz." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.