1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Göç Edemeyen Leylek Kars’ta Kaldı
Karsta Konser Öncesi GERGİNLİK

Kars'ta Konser Öncesi GERGİNLİK

Kars'ta, BDP'li oldukları iddia edilen grup ile Mustafa Yıldızdoğan konseri için bilet satan ülkücüler arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

A+A-

Kars’ta, BDP’li oldukları iddia edilen grup ile Mustafa Yıldızdoğan konseri için bilet satan ülkücüler arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Polis 5 kişiyi gözaltına alırken, kurusıkı silah kullanan bir kişi aranıyor.

Olay, 10 Mayıs günü saat 17.00 sıralarında Atatürk Caddesi üzerindeki at heykeli önünde meydana geldi.

12 Mayıs'taki Mustafa Yıldızdoğan konseri için kurulan bilet satış standına yaklaşan bir grup ile bilet satanlar arasında sözlü tartışma oldu. Çıkan tartışma kısa sürede yumruk yumruğa kavgaya dönüştü. Kavgada muşta ve sopalar da kullanıldı.

Bu arada bir kişi kurusıkı tabancayla havaya rastgele 3 el ateş etti. Bilet satanlara saldıran grup, daha sonra polisin geldiğini görünce ara sokaklara girerek kaçmaya başladı.

Polis çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, olayın yaşandığı yerde güvenlik şeridi çekerek incelemelerde bulundu. Muşta ve sopalar toplanırken, olaylara karışan her 2 gruptan 5 kişi gözaltına alındı.

Kars Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen kavgacılar, birbirlerinden şikayetçi olmadı.

Havaya rastgele ateş açan ve kimliği tespiti yapılan kaçan şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

Haberin sonrası...

PolitiKARS'ın Barış ve Demokrasi Partisi'ne (BDP) yakın kaynaklardan edindiği bilgilere göre, kavgaya karışan ve BDP'li oldukları iddia edilenlerin partileri ile ilişkilerinin olmadığı belirtildi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum