1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'ta 'Siber Suçlar' Eğitimi.. 372 Öğrenciye Bilgilendirme Yapıldı!
Karsta Fuhuş Operasyonu 13 GÖZALTI

Kars'ta Fuhuş Operasyonu 13 GÖZALTI

Kars merkez ve Susuz ilçesinde düzenlenen fuhuş operasyonunda 13 kişi gözaltına alındı.

A+A-

Kars merkez ve Susuz ilçesinde düzenlenen fuhuş operasyonunda 13 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, örgüt faaliyeti çerçevesinde insan ticareti, fuhuş, fuhuşa aracılık ve fuhşa yer temin etmek" suçlarını işledikleri belirlenen şahıslara yönelik, Kars Cumhuriyet Başsavcılığı izniyle, operasyon düzenlendiği bildirildi.

Operasyon kapsamında 6 ayrı adrese, eş zamanlı olarak operasyon düzenlendiğinin belirtildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bahse konu adreslere yapılan operasyonlarda, 7 yabancı uyruklu kadın, bu kadınların fuhuş yapması için yer temini sağlayan ve fuhuşa teşvik eden 6 kişi yakalanarak, göz altına alınmıştır. Yapılan operasyonlarda göz altına alınan S.Ç., M.Ç., R.Ş., V.Ş. ve T.A.'nın bulundukları adresler, kullandıkları araçlar ile Kars-Ardahan yolu üzerindeki bir otelde yapılan aramalarda, bir adet not defteri, 12 adet havale dekontu, 3 adet mermi ele geçirilmiş. Söz konusu yabancı uyruklu 7 bayan sınır dışı edilmek üzere ilgili birimlere teslim edilmiştir."

Haberin Devamı

1’i kadın 4 kişi tutuklandı

“TCK 220 Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak, Örgüt Faaliyeti Çerçevesinde İnsan Ticareti, Fuhuş, Fuhşa Aracılık ve Fuhşa Yer Temin Etmek” suçları ile ilgili mahkemeye sevk edilen şüphelilerden M.Ç. (1970-erkek), R.Ş. (1967)-erkek, V.Ş. (1976-erkek), ve Z.A. (1967-yabancı uyruklu bayan) tutuklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.