1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. 'Koç' Bursu Kazanan Öğrenciden Ziyaret
Kars Belediyesi Festival DÜZENLİYOR

Kars Belediyesi Festival DÜZENLİYOR

Kars Belediyesi 22-25 Mart 2012 tarihlerinde 'Beyaz Uykusuz Uzakta' Kültür Sanat Festivali düzenliyor.

A+A-

Kars Belediyesi 22-25 Mart 2012 tarihlerinde "Beyaz Uykusuz Uzakta" Kültür Sanat Festivali düzenliyor.

Festival,  İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Salonu’nda yapılacak. Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, belediyenin kültürel etkinliklerinin hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Başkan Nevzat Bozkuş; “Beyaz Uykusuz Uzakta” kültür sanat festivalimizin bu yıl ikincisini düzenliyoruz. 22-25 Mart 2012 tarihlerinde düzenlenecek festivalde bir birinden güzel sanatçılarımız yer alacak. Kubat, Kardeş Türküler ve Grup 84 Karslılar için sahne alacak. Biz bu etkinliğimize bütün vatandaşlarımızı davet ediyoruz. İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı’ndaki konserlerimiz ücretsizdir. Belediye olarak servislerimizle vatandaşlarımızı konser alanına bedava olarak götürüp getireceğiz. Bütün halkımızı etkinliklerimize bekliyoruz” dedi.

Her yıl Mart ayında yapılması kararlaştırılan Kars Belediyesi Kültür Festivali 'Beyaz Uykusuz Uzakta' kültür ve sanat festivaline bir birinden ünlü sanatçılar katılacak. Karslıların uzun süren kış aylarından kurtularak kültürel etkinliklerle kış stresini atmalarına yardımcı olacak festivalin ilk gününde Kubat sahne alacak. Festivalin 2’nci gününde Kardeş Türküler ve 3’ncü gününde de Grup 84 Karslılar buluşacak.

Öte yandan Festival boyunca, Konserler, Resim Sergileri, Ebru sanatı,Takı Tasarımları,Söyleşiler ve konferanslar yer alacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.