1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'ta 'Siber Suçlar' Eğitimi.. 372 Öğrenciye Bilgilendirme Yapıldı!
KAKÜV, Başarıyı Eğlenceyle KUTLADI

KAKÜV, Başarıyı Eğlenceyle KUTLADI

Kars ve Kafkas Üniversitesi Kalkınma Vakfı Özel İlköğretim Okulu (KAKÜV), sportif ve eğitsel branşlarda elde ettikleri başarılarını eğlenceyle kutladılar.

A+A-

Kars ve Kafkas Üniversitesi Kalkınma Vakfı Özel İlköğretim Okulu (KAKÜV), sportif ve eğitsel branşlarda elde ettikleri başarılarını eğlenceyle kutladılar.

Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu Basketbol Turnuvasında KAKÜV, İl ikinciliği aldı. 2011-2012 eğitim-öğretim yılı Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün ve Kars İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu yaklaşık 70 öğrencinin katıldığı Santranç Turnuvalarında yıldızlarda il birinciliği ve il üçüncülüğü, miniklerde il üçüncülüğünü elde etti. Kars’ı Türkiye şampiyonasında yıldızlarda KAKÜV öğrencisi Erdem Deniz Erdağ temsil edecek.

Emniyet Müdürlüğü’nün 167. yıldönümü münasebetiyle düzenlemiş olduğu yaklaşık 50 öğrencinin katıldığı Masa Tenisi Turnuvasında da, il birinciliği ve il ikinciliğini aldı. Turnuvaya katılan öğrencilerden Muhammet Ali Kala 1., Erdem Deniz Erdağ ise ikinci oldu.

Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu Badminton Turnuvasında ise il üçüncülüğü elde edildi.

Yine Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu 25 okulun katıldığı Voleybol Turnuvasında en iyi beş takım arasında yer almayı başardı. Minikler Basketbol Turnuvasında da il ikinciliği geldi. Minik Kızlar Masa Tenisi Turnuvasında il üçüncülüğü alan KAKÜV, düzenlemiş olduğu kış okulu etkinliklerini de tamamladı.

KAKÜV, Kars genelinde düzenlenen Bilgi Yarışmasında GAMP İlköğretim Okulu, Atatürk İlköğretim Okulu ve Çelik Başarı İlköğretim Okulu ile finale kalarak merkez ilçe birincisi oldu.

Bu başarılara imza atan KAKÜV’de bu defa eğlence düzenledi ve öğrenci öğretmenler halay çekerek mutluluklarını paylaştılar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.