1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’taki Tigran Hamasyan Konseri
Kağızmanlılar Ali Kınıkla ÇOŞTU

Kağızmanlılar Ali Kınık'la ÇOŞTU

Kars Kağızman Ülkü Ocakları tarafından Halk Eğitimi Merkezi Salonu'nda düzenlenen 'Ses ver Türkiye, Ses Ver Kağızman' Gecesinde sahne alan Sanatçı Ali Kınık, ülkücüleri coşturdu.

A+A-

Kars Kağızman Ülkü Ocakları tarafından Halk Eğitimi Merkezi Salonu’nda düzenlenen “Ses ver Türkiye, Ses Ver Kağızman” Gecesinde sahne alan Sanatçı Ali Kınık, ülkücüleri coşturdu.
Geceye MHP Kars 1. sıra Milletvekili Adayı Dr. Ümit Yılmazel, MHP Kars İl Başkanı Muhsin Ağçay ve çok sayıda partili katıldı.

Kars Ülkü Ocakları İl Başkanlığı ve MHP teşkilatından da yoğun katılımın olduğu program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Mehteran gösterisiyle başladı.
Gecede konuşma yapan Kağızman Ülkü Ocakları Başkanı Melik Köroğlu, “Dündar Taşarların, Dursun Önkuzuların, Ruhi Kılıçkıranların, Gün Sazakların açtığı bu yolda. Başbuğum Alparslan Türkeş’in ortaya koyduğu ilkeler doğrultusunda. Kutlu davaya hizmet etmek için bizlere görev veren kıymetli Genel Merkez Yöneticilerimizin ve bize inanan siz kıymetli Karslı ve karsın ilçelerinden gelen ayrıca Kağızmanlı umutlarını ve beklentilerini en iyi şekilde yerine getirmeyi kendimize vazife ve bir borç biliyoruz.
Göreve geldiğimiz 4 ay gibi kısa bir zaman zarfında bu bilinç ve düşüncelerle oluşturmuş olduğumuz yönetimle birlikte ilk hedefimiz olan Kağızman’ın çok uzun zamandır ihtiyacı olduğunu hissettiğimiz, 2023 Lider Ülke Türkiye’nin yönetim kadrolarının yetişeceği eğitim ve hizmet alacağı ülkü ocakları binamızı siz değerli ülküdaşlarımızın desteği ile hizmete açmış bulunuyoruz.
Bizler bu ilçenin yönetiminde söz sahibi olacak Ülkücü iradeyi hakim kılmak için, karşılaştıkları problemleri çözme noktasında Ülkücü duruşu sergileyebilecek, yola çıktığında arkasında yüz binleri yürütecek Yunus gönüllü, Yavuz yürekli Bozkurtları yetiştirmeye başladık. İnanıyoruz ki bu şehir; Gönülleri bu kutlu dava ile dolu olan yöneticilerin ve bürokratların olduğu bir şehir olacaktır. Bu yolumuzdan kesinlikle dönmeyeceğiz.”
Kağızmanlı Aşık Mehmet Tekbaşoğlu’nun mini konserinden sonra sahne alan Sanatcı Ali Kınık da, birbirinden güzel türküler ve kendine has yorumuyla ülkücüleri coşturdu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.