1. HABERLER

  2. EĞİTİM | BİLİŞİM | TEKNOLOJİ

  3. İçişleri Bakanlığı'nın Sitesi HACKLENDİ
İçişleri Bakanlığının Sitesi HACKLENDİ

İçişleri Bakanlığı'nın Sitesi HACKLENDİ

Hacker grubu RedHack, dün İçişleri Bakanlığı'nın internet sitesine girdi; giriş sayfası değiştirilerek grubun mesajı yayınlandı.

A+A-

Hacker grubu RedHack, dün İçişleri Bakanlığı'nın internet sitesine girdi; giriş sayfası değiştirilerek grubun mesajı yayınlandı. Mesajda, "Oynama sırası sende İdris!" denildi.

Hacker grubu Redhack, dün (20 Nisan) İçişleri Bakanlığı'nın internet sitesine girdi; sitedeki "dosya" bölümünün giriş sayfası değiştirilerek bu sayfada grubun mesajının yer aldığı bir görüntü ve bir açıklama yayınlandı. "İmamın yeşil ordusuna karşı kızıl direniş' başlıklı açıklamada, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in Erzurum'da Mustafa Boğaçayır adlı vatandaşa "Hadi bir takla at ya da oyna" demesine atıfta bulunularak "Oynama sırası sende İdris! Eğer yatlara, katlara bizim ödediğimiz vergilerle biniyorsan, bizi sevdiğini ispatlamalısın... Hadi oyna, iki takla at inanalım" denildi.

Redhack tarafından İçişleri Bakanlığı'nın internet sayfasında yayınlanan mesajında şu ifadeler de yer aldı: "Böylesi güzel bir cuma gününde bizi kırmazsın umarız? İçişleri Bakanlığı 'dosya sistemi'ndeki tüm belge ve dosyaları yedekledik. Sen suçsuz insanları RedHack diye almaya devam edersen yayınlarız."

Redhack, yayınladığı mesajda, haklarında yürütülen soruşturmaya ilişkin olarak da, "Polisinden de, özel savcısından da, Interpol'ün'den MİT'ine CIA'sına kadar sinmiyoruz, korkmuyoruz!" denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.