1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars Gümrük Müdürlüğü Açıldı
Folklör Ekibinden Kaymakama ZİYARET

Folklör Ekibi'nden Kaymakam'a ZİYARET

Kars'ın Digor İlçesi Halk Eğitim Merkezi folklör ekibi Kaymakam Fatih Özdemir'i makamında ziyaret etti.

A+A-

Kars'ın Digor İlçesi Halk Eğitim Merkezi folklör ekibi Kaymakam Fatih Özdemir'i makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde Kars'ta yapılan "Valilik Kupası" folklör yarışmlarında geleneksel dalda Kafkas Halk Oyunlarıyla 2'nci olan Digor Halk Eğitim Merkezi foklor ekibini Kaymakam Özdemir makamında ağırladı. Aldıkları dereceden dolayı mutlu olduğunu belirten Kaymakam Fatih Özdemir; "Foklör ekibini bundan sonra katılacağı yarışmalarda destekleceğim" dedi.

Kaymakam Özdemir; "Kars il genelinde 2010-2011 Eğitim-Öğretim yılı yaygın eğitim kurumlarında folklör ekibimiz kafkas oyunlarıyla katıldığı yarışmada 2'nci olmuştur. Bu son derece sevindiricidir. Biz kaymakamlık olarak folklör ekimize her türlü desteği vereceğiz" diye konuştu.

Folklör ekibi ve hocalarını makamında ağırlayan kaymakam Fatih Özdemir, bir süre folklörcüler ile sohbet etti. sıcak ortamda geçen kaymakam Özdemir Artvinde yapılacak yarışmalarda başarılar diledi.

Digor Halk Eğitim Merkezi folklor ekibi 13 Mart 2011 tarihinde Artvin ilinde yapılacak olan Bölgeler arası folklör yarışmlarında Kars'ı temsil edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.