Eğitim-Sen Öğretmen Saldırısını KINADI

Eğitim-Sen Öğretmen Saldırısını KINADI

Eğitim-Sen Kars Şubesi, Kars Merkez Cumhuriyet Köyü İlköğretim Okulu'nda görevli öğretmen Erhan Aras'a yapılan saldırıyı kınadı.

A+A-

Eğitim-Sen Kars Şubesi, Kars Merkez Cumhuriyet Köyü İlköğretim Okulu’nda görevli öğretmen Erhan Aras’a yapılan saldırıyı kınadı.

Eğitim-Sen Kars Şube Başkanı Çetin Koçyiğit, yaptığı açıklamada, “Toplumda giderek tırmanan şiddet sarmalının gerek eğitim emekçilerine gerekse diğer alanlarda çalışanlara kadar ulaşmış olması durumun vahametini ortaya koymaktadır. Okul içerisine kadar uzanan bu şiddet karşısında il milli eğitim müdürümüzü, emniyet ve asayiş mensuplarımızı ve valilik makamımızı önlemler alınması ve suçluların otaya çıkarılarak gerekli yargılamanın yapılması konusunda göreve davet ediyoruz. Öğretmenine, doktoruna ve öğrencisine saldıran ve şiddet uygulayan bir toplumun geleceğinin aydınlık olmayacağını herkesin bilmesi gerektiğini belirterek, arkadaşımız Erhan Aras’a yapılan saldırıyı tekrar kınıyor ve velilerimizi ve idarecilerimizi duyarlı olmaya davet ediyoruz.” dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.