1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Karsspor Bozguna UĞRADI.. !
Digora Çift Şeritli Bulvar YAPILIYOR

Digor'a Çift Şeritli Bulvar YAPILIYOR

Digor Belediyesi, ilçenin ana girişi yolunu tek kuruş ödemeden bulvar yapıyor.

A+A-

Digor Belediyesi, ilçenin ana girişi yolunu tek kuruş ödemeden bulvar yapıyor.

Digor Belediye Başkanı BDP’li Muzaffer Kutay, Digor ilçesinde yeni şehircilik alanları oluşturmak ve mevcut alanların albenisini artırmak üzere çalışma başlattıklarını kaydetti.

Serhat TV’den Bülent Ertaş’ın haberine göre, Başkan Kutay, ilçe trafiğini büyük ölçüde rahatlatmak için proje çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Yaz mevsimiyle birlikte inşaat sezonunun başlaması planlanan projeleri de hayata geçirirken ilçede modern yapıların projeleri de her geçen gün daha önem kazanıyor.

Kars Iğdır Yolu’nun ilçe merkezine bağlantısını sağlayan yolun genişletip çift şerit yol haline getirilmesi çalışmaları başladı. Çalışma sahasını yerinde gezen Digor Belediye Başkanı Av. Muzaffer Kutay basın mensuplarına bilgi verdi.

Kutay, “ Digor Belediyesi’nin bütçesinden tek kuruşluk ödeneğin çıkmayacağı bu proje ilçeye büyük ölçüde modern bir görüntü sağlayacak. Çift şeritten oluşan bulvarda iki gidiş iki de geliş şerit bulunacak. Şehirde yapılan bu modern çalışmalar sayesinde İlçe merkezinin rahatlatacağını ve canlılık katacağını, bunun için de Digor’u cazibeli bir merkez haline getireceğini” belirtti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
5 Yorum