CHPde Sandık Eğitimi VERİLDİ

CHP'de Sandık Eğitimi VERİLDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sarıkamış İlçe Başkanlığı, 12 Haziran genel seçimleri öncesi Sandık Görevlilerine Eğitim Semineri verdi.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sarıkamış İlçe Başkanlığı, 12 Haziran genel seçimleri öncesi Sandık Görevlilerine Eğitim Semineri verdi.
CHP seçim bürosunda düzenlenen seminere; CHP Sarıkamış İlçe Başkanı Hasan Cellat, kadın ve gençlik kolları ile partililer katıldı.

Seminerde; sandık görevlileri, gözlemciler, mahalle ve köy sorumlularına seçim gününe kadar yapılacak çalışmalar, seçim günü yapılacak işlemler, şikayet ve itiraz konuları ile sandıkların güvenirliği konusunda bilgilendirmeler ve uyarılar yapıldı.
CHP Sarıkamış İlçe Başkanı Hasan Cellat, 12 Haziran seçimlerinin bir genel seçimden öte ülkenin geleceği açısından çok önemli bir dönüm noktası olduğunu belirterek, şöyle devam etti: “12 Haziran’da iktidara en hazır parti olduğumuzu ifade etmek istiyorum. CHP’nin Kars’ta birinci parti, Türkiye’de iktidar olacağına yürekten inanıyorum, çünkü bu tablo bunu gösteriyor. Geçmişte, seçim öncesi günlerde eğitim toplantıları yapmak için insan bulamıyorduk. İnsanlar mutsuzdu, yılgındı. İnsanları ateşleyecek eylem ve söylemlerimiz ve de projelerimiz yoktu. Bunu da öz eleştiri olarak buradan bir kez daha ifade etmek istiyorum. Ancak bugün artık sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlığında CHP’nin eylemi vardır, halkla buluşması vardır, iktidara gitme noktasında gayretlerimiz heyecanımız ve kararlığımız vardır. Aynı zamanda halka sunduğumuz projeler vardır. Değerli arkadaşlar bu projeleri her yerde her alanda tekrarlayınız. Çünkü bu projelerimiz AK Parti iktidarının kimyasını bozmuştur. Sayın Genel Başkanımızın deyimiyle şifreleri de çözülmüştür. Ne yaparlarsa yapsınlar, ne tür karalama yaparlarsa yapsınlar, CHP’ye nasıl saldırırsalar saldırsınlar. Biz mutlaka bu inanç ve kararlılıkla ülkemizin birlik ve beraberlik noktasında kalkınmasını sağlamak için ve ülkemizde bulunan hoşgörüyü, sabrı yeniden ortaya koymak için CHP’nin halkın iktidarını mutlaka 12 Haziran’da ortaya çıkması artık bir zorunluluktur. Buna da hepimiz yürekten inanmalıyız, inanıyoruz ve bu inancımızı da sonuna kadar sürdüreceğiz. Mutlaka aile sigortasını yılmadan anlatalım.”
Siyaseti etik davranış içinde insan onuruna yakışır bir şekilde yapacaklarını kaydeden Cellat, “Biz kavga istemiyoruz. Çünkü ülkemizin kavgaya değil, birliğe, barışa ve kalkınmaya ihtiyacı vardır. Bizim insanlarımız yoksul, bizim insanlarımız aç. Onlara her seçim öncesi erzak dağıtmakla, çocuklarına oyuncak dağıtmakla onların oyunu alacağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü biz onlara hazır balık değil, onlara balık tutmayı öğretiyoruz. Neden aile sigortası kapsamıyla yoksulluğu çözme noktasında insanlarımıza bilhassa kadınlarımızın hesabına 600 TL nakit para yatıracağız. Bu bin 200 TL’ye kadar çıkacak. İnsanlar onurlu bir şekilde geçinecek, esnaftan alış veriş yapacak ve ekonomiye katkı sağlayacaklar” diye konuştu


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.