1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'ta 'Siber Suçlar' Eğitimi.. 372 Öğrenciye Bilgilendirme Yapıldı!
Bozuk Asansörler İçin İhale YAPILDI

Bozuk Asansörler İçin İhale YAPILDI

Kars Valiliği, 'Yuh Artık', 'Kars Devlet Hastanesi Asansörleri Çalışmıyor' başlıklı haberler ile ilgili açıklama yaptı.

A+A-

Kars Vali yardımcısı Vali Vekili Murat Demirci, bazı yerel internet haber siteleri ile gazetelerde “Yuh Artık”, “Kars Devlet Hastanesi Asansörleri Çalışmıyor” başlıklı haberler ile ilgili açıklama yaptı.
İl Sağlık Müdürlüğü’ne inceleme yaptırıldığının vurguladığı açıklama şöyle:

“Kars Devlet Hastanemizde 2’si personel ve 2’si hasta sedye asansörü olmak üzere toplam 4 asansör bulunmaktadır. Bu asansörlerden personel asansörleri arızalı olduğundan idarece hizmete kapatılmıştır. 2 hasta sedye asansöründen 1 adedi de yine arızalı olduğundan idaremizce hizmete kapatılmış olup, 1 adedi çalışabilir durumda olduğu için teknik personeller denetiminde, hastanemizde yatmakta olan ameliyathaneye, acil servise ve diğer birimlere nakli gereken hastalarımızı mağdur etmeyecek şekilde hizmet vermektedir.

Hastanemizdeki mevcut asansörlerin 26.12.2011 tarihinde arızalanmasına müteakiben arızalarının giderilmesi için ihale süreci acilen başlatılmış olup, arızalanan asansörlerin arıza sebeplerinin tespit edilmesi ve arızalarının giderilmesi için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünce görevlendirilen personeller tarafından düzenlenen teknik rapora göre teknik şartname hazırlanarak ihaleye çıkılmıştır.
Hastanenin asansör sistemini tamamen yenilemek üzere çıkılan ihaleye il dışında bulunan firmalar da dâhil olmak üzere ilgili birçok firma davet edilmiş ve 08.02.2012 tarihinde saat 15.30’da ihale yapılarak sonuçlandırılmış olup, asansörler en kısa sürede hizmete verilecektir.”


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.