1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Göç Edemeyen Leylek Kars’ta Kaldı
Bayramda Hava Nasıl OLACAK !

Bayramda Hava Nasıl OLACAK !

Ramazan Bayramı'nda hava sıcaklığı yurt genelinde mevsim normallerinde seyredecek.

A+A-

Ramazan Bayramı'nda hava sıcaklığı yurt genelinde mevsim normallerinde seyredecek.

Yurt genelinde mevsim normallerinde seyredecek hava sıcaklığının Ankara'da 29-31, İstanbul'da 28-31, İzmir'de 32-34, Adana ve Antalya'da 34-38, Diyarbakır'da 38-41 derece arasında olması bekleniyor.

TATİLE ÇIKACAKLARA İYİ HABER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, bayramda kuzey kesimler, özellikle Karadeniz kıyıları sağanak yağışlı, diğer bölgeler de az bulutlu ve açık geçecek.

Tahminlere göre, yarın, yurdun kuzeydoğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz'in kıyı kesimiyle Ardahan çevreleri kısa süreli hafif sağanak yağışlı diğer yerler az bulutlu ve açık olacak.

AREFE GÜNÜ VE BAYRAM

Arife günü ile bayramın 1. günü, yurdun kuzey kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Karadeniz Bölgesi'nin kıyı kesimiyle Kocaeli, Sakarya ve Ardahan çevreleri kısa süreli hafif sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

BAYRAMIN İKİNCİ GÜNÜ

Bayramın ikinci günü yurdun kuzey kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusuyla Sinop çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık olacak.

BAYRAMIN ÜÇÜNCÜ GÜNÜ

Bayramın son günü yurdun kuzeydoğu kesimleri parçalı bulutlu, Doğu Karadeniz kıyı kesimi kısa süreli hafif sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

Yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredecek hava sıcaklığının, Ankara'da 29-31, İstanbul'da 28-31, İzmir'de 32-34, Adana ve Antalya'da 34-38, Samsun'da 25-27, Erzurum'da 27-30, Diyarbakır'da 38-41 derece arasında olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.