1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’ta Darbe Operasyonları Devam Ediyor
Asfalt Tesisi Dualarla AÇILDI

Asfalt Tesisi Dualarla AÇILDI

Kars Belediyesi'ne ait asfalt tesisi, dualarla hizmete girdi.

A+A-

Kars Belediyesi'ne ait asfalt tesisi, dualarla hizmete girdi.

Kars Belediyesi'ne ait asfalt tesisi, dualarla hizmete girdi. Müftü İlyas Gümüş'ün, "Belediyemizin daha iyi, halkımızın refah ve mutluluğuna vesile olacak hayırlı hizmet yapmasını Allah'tan niyaz ediyoruz" duasına protokoldekiler "Amin" dedi.

Paşaçayır Mahallesi'ndeki asfalt tesisinin hizmete girmesi nedeniyle düzenlenen törene, Vali Ahmet Kara, Belediye Başkanı AK Parti'li Nevzat Bozkuş, AK Parti Kars Milletvekili Mahmut Esat Güven, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mete Salt, Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Müftü İlyas Gümüş, kurum amirleri ve çok sayıda belediye çalışanı katıldı.

Vali Ahmet Kara, artık kentteki cadde ve sokakların asfaltlanarak daha güzel bir hale geleceğini belirtti. Tesisin 1 milyon 50 bin liraya mal olduğunu işaret eden Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, tesiste günde 1440 ton asfalt üretileceğini bildirdi.

Konuşmalardan sonra Müftü İlyas Gümüş, dua etti. Gümüş'ün, "Belediyemizin daha iyi, halkımızın refah ve mutluluğuna vesile olacak hayırlı hizmet yapmasını Allah'tan niyaz ediyoruz. Kendilerine bu konuda yardım et" diye yaptığı duaya protokol üyeleri "Amin" dedi. Tesis, protokolün kurdelayı kesmesiyle hizmete girdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.