1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sinop’un Bazı İlçeleri ve Köyleri Kara Teslim Oldu
13 Yaş Altı Gençler Futbol Ligi

13 Yaş Altı Gençler Futbol Ligi

Diyarbakır 13 yaş altı Gençler Futbol Ligi’nde ilk 5 hafta geride kalırken, tüm maçlarını kazanarak 5’te 5 yapan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ve DSİspor, gruplarda lider durumda yer alıyor.A Gru...

A+A-

Diyarbakır 13 yaş altı Gençler Futbol Ligi’nde ilk 5 hafta geride kalırken, tüm maçlarını kazanarak 5’te 5 yapan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ve DSİspor, gruplarda lider durumda yer alıyor.

A Grubu’nda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ve B Grubu’nda DSİspor’un lider olduğu ligde maçlar 9 Haziran’da tamamlanarak, grup şampiyonu iki takım TFF’ye bildirilecek.

Tek devreli lig usulüne göre oynanan ligde A Grubu’nda 3 takım aynı puanla zirveyi paylaşıyor. 5’er maç yapan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ve Kayapınar Belediyespor, tüm maçları kazanarak 15 puan toplarken,6 maç yapan Alipınar Gençlikspor ise 5 galibiyet ve 1 yenilgi ile 15 puan topladı.

B Grubu’nda 5 maçın tamamını kazanan DSİSpor, zirvede yalnız kaldı. Bu grupta Alipaşaspor, Yeni Diyarbakırspor ve Yenişehir Belediyespor ise 10’ar puana sahip.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.