1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KAĞIZMAN

  4. Kağızman'da Öğretmen Sıkıntısı
Sarıkamış’taki Öğrenci Kavgasına 2 Tutuklama

Sarıkamış’taki Öğrenci Kavgasına 2 Tutuklama

Kars Sarıkamış’ta öğrenciler arasında çıkan ve bir kişinin yaşamını yitirdiği kavgaya ilişkin gözaltına alınan 5 kişiden 2'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

A+A-

Sarıkamış’ta Salı günü öğrenciler arasında çıkan ve bir kişinin yaşamını yitirdiği kavgaya ilişkin gözaltına alınan 5 kişiden 2'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde Salı günü akşam saatlerinde Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Beden Eğitimi Bölümü'nde (BESYO) okuyan 2 grup öğrenci arasında İnönü Mahallesi'nde yaşanan tartışmanın ardından çıkan kavgada Beden Eğitimi Bölümü 1. sınıf öğrencisi Halil Kurtdiş yaşamını yitirmiş, Ferhat Ertakuş ise yaralanmıştı. Olayla ilgili gözaltına alınan E.K, D.E, S.D, D.B, ve M.E ilçe emniyetinde alınan ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edildi. M.E ve D.E tutuklanırken, 3 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 
 
Yaşamını yitiren öğrenci Halil Kurtdiş'in Erzurum Araştırma Hastanesi'nde yapılan otopsi işlemlerinin ardından memleketi Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde defnedildiği ve cenaze törenine çok sayıda öğrenci arkadaşının katıldığı öğrenildi. Harakani Hastanesi'nde bulunan yaralı öğrenci Ferhat Ertakuş'un ise durumunun iyi olduğu öğrenildi. 


Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.