1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Karsspor Bozguna UĞRADI.. !
Başkan Karaçanta Çalışmaları Yerinde Gördü

Başkan Karaçanta Çalışmaları Yerinde Gördü

Kars Belediye Başkanlığı’nca yapılan alt yapı ve üst yapı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bir taraftan kentin caddelerini asfalt yapan belediye, diğer taraftan da uzun yılar el vurulmamış ara maha...

A+A-

Kars Belediye Başkanlığı’nca yapılan alt yapı ve üst yapı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bir taraftan kentin caddelerini asfalt yapan belediye, diğer taraftan da uzun yılar el vurulmamış ara mahallelerin alt yapı sorununu çözüyor.

Belediye tarafından kentin birçok noktasında yürütülen çalışmaları Başkan Yardımcıları Ferit Yenice, Yakup Yıldız ve Özel Kalem Müdürü Muhammet Koç ile birlikte yerinde gören Karaçanta, çalışmalar hakkında başkan yardımcılarından bilgiler aldı.

Kars’ın uzun yıllar hizmet almamış mahalle ve sokaklarına girdiklerini ifade eden Karaçanta, kentte alt yapı ve üst yapı sorununu çözmek için çalıştıklarını belirtti.

Bu arada vatandaşları da ihmal etmeyen Başkan Karaçanta, sorunların tespiti, yerinde çözüm üretilmesi, vatandaşların da bilgilerine başvurulması için başlattığı mahalle gezilerini de ara vermeden sürdürüyor.

Gittiği her yerde mahalle sakinleriyle sohbet eden Karaçanta, sorunları tek tek dinleyerek, ilgili birim amirlerine sorunları giderilmesi için talimat veriyor.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, yeni çalışmalarla birlikte mahallelerin layık olduğu hizmete kavuşacağını söyledi.

Karaçanta, “Sizlerin huzuruna geldim. İstek ve taleplerinizi dinlemeye geldim. Çalışmaların yapılacağı alanları yerinde göreceğiz. Aksaklıklar varsa bunları da düzeltip daha iyisini yapacağız” dedi.

Tek gayelerinin halka daha çok hizmet edip geride hoş bir seda bırakmak olduğunu vurgulayan Karaçanta, bu geziler sırasında tespit edilen sorunların en kısa sürede çözümü için gayret gösterdiklerini ifade etti. Karaçanta, tüm sorunların çözümü için var güçleriyle çalıştıklarını ve çalışmalarına deva edeceklerini de sözlerine ekledi.

Karaçanta, “Belediyecilik makamda oturarak değil halkın arasında bulunarak yapılır. Görevimiz süresince ara vermeden çalışacağız. Vatandaşı ayağımıza getirmeyip bizler halkımızın ayağına gideceğiz. Böyle olunca da hizmet kalitemiz ve hızımız daha da artmaktadır. Halkımızı hizmete doyuracağız. Kars’ımızı hak ettiği noktaya taşımak için elimizden geleni yapacağız. Bize güvenin yeter. Hazırladığımız çalışma programı doğrultusunda ekiplerimizi seferber ettik. Çalışmaların, içinde bulunduğumuz sezonun sonuna kadar tamamlanmasını planlıyoruz. Halkımızın kaliteli ve pratik hizmet alması için yürüttüğümüz altyapı çalışmalarının yanında, üstyapı çalışmalarına da ağırlık vererek, hizmetlerimizin bir bacağını eksik bırakmıyoruz. Bugün Kars’ın öyle semtleri var ki, kaldırım taşı ve karoyu bile görmemiş. Ana arterler üzerinde bulunan bu bölgelere, halkımızın hasret kaldığı belediyecilik hizmetlerini ulaştırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Karaçanta daha sonra şunları söyledi:

“Bizler göreve gelirken vatandaşlarımıza bir söz vermiştik. Sizler için gece-gündüz demeden çalışıp sizlere hizmet edeceğiz dedik. Sözümüzü yerine getirmek için ekibimizle beraber gece gündüz demeden çalışıyoruz. Karslı hemşehrilerimiz her şeyin en iyisine layık. Bizler Kars’ımıza layık olmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz ve çalışacağız. Zevkle çalışacağız, şevkle çalışacağız, halkımıza layık olacağız. Vatandaşımızın hizmetkarı olma noktasında her geçen gün gece-gündüz demeden çabamızı, gayretimizi sürdüreceğiz.”

Mahalle gezilerinde çocukların ve kadınların büyük ilgisiyle karşılaşan Karaçanta, onların da istek ve taleplerini dinleyip sorunsuz bir kent için göreve geldiklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.