1. HABERLER

  2. UNİVERSİADE İçin VİP Koruma KURSU
UNİVERSİADE İçin VİP Koruma KURSU

UNİVERSİADE İçin VİP Koruma KURSU

2011 Üniversiteler arası Kış oyunları (UNİVERSİADE) ve 2011 seçimlerinde görev alacak, Erzurum ve çevre illerinden 78 personele yönelik VİP kursu düzenlendi.

A+A-
Erzurum Emniyet Müdürlüğü ve Koruma Daire Başkanlığı’nca 2011 Üniversiteler arası Kış oyunları (UNİVERSİADE) ve 2011 seçimlerinde görev alacak, Erzurum ve çevre illerinden 78 personele yönelik VİP kursu düzenlendi.
15 gün süreli kursu başarıyla tamamlayan polislere bugün Erzurum Emniyet Müdürlüğü Brifing salonunda düzenlenen törenle sertifikaları verildi.
Erzurum Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, UNİVERSİADE için kente gelecek devlet büyüklerinin, kursu başarıyla tamamlayan polisler tarafından korunacağını belirtti.
Korumu Daire Başkanı 1. Sınıf Emniyet Müdürü Hüseyin Tunçoğlu’da, “209 dönem önemli kişileri koruma kursunu Erzurum’da düzenledik. Erzurum’da 2011 Olimpiyatları düzenleneceği için bu şehre çok sayıda devlet büyüğü gelecek. Bu arkadaşlarımız bütün koruma tekniklerini öğrenerek görevlerini layıkıyla yerine getirecekler” dedi.
Konuşmaların ardından kursu başarıyla tamamlayan 78 polise sertifikaları takdim edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.