1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Göçük Altında Kalan İşçi Hayatını Kaybetti
Tekin Adanada Kaz Gecesine KATILDI

Tekin Adana'da 'Kaz Gecesi'ne KATILDI

Gürsel Tekin,Adana'da bulunan Kars, Iğdır Ardahanlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği 'Geleneksel Kaz Gecesi Etkinliği'ne katıldı.

A+A-

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin,Adana’da bulunan Kars, Iğdır Ardahanlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği'nin Düzenlediği Geleneksel Kaz Gecesi Etkinliğine katılmak üzere Adanaya geldi.

Adana havaalanı D çıkış kapısında,partili bir gurup tarafından karşılanan Gürsel Tekin’e büyük bir izdiham vardı.Bu gün Adana il binasında,İl gençlik örgütü başkanlığına adaylığını açıklayan Ekrem Polat ve Seyhan gençlik örgütün’den gençlerin oluşturduğu büyük bir kalabalık,Gürsel Tekin,i karşılamak üzere yoğun çaba sarfettiler.Sloganlar eşliğinde karşılanan Tekin, bu ilgiden oldukça memnun gözüküyordu.

Konvoylar eşliğinde havaalanından ayrılan Gürsel Tekin ve beraberindekiler,daha sonra CHP Seyhan ilçe Eski yöneticilerin’den Cabbar Dekeli’nin Trafik kazası ölümü nedeniyle evine giderek, taziye ziyaretinde bulundu.

Geleneksel hale getirilen "Kaz" gecesinin özel konuğu olacak olan Gürsel Tekin, Adana'da ki hemşehrileriyle bir arada olacak.Kars yöresine özgü olan,Kaz etini bir kültür şölenine çevirerek, memleket havası yaşayıp hasret gidereceklerini belirten Adana KAI derneği geceye katılan misafirlere Kaz eti yemeği ve suyundan yapılmış pilav ikram edileceği belirtildi.

Haberin devamı..

GÜRSEL TEKİN KAZ GECESİNE KATILDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Adana'da katıldığı Karslılar Geleneksel Kaz Gecesi'nde Ortadoğu coğrafyasında ciddi iç çatışmalar yaşandığını belirterek, "Aynı sürecin Türkiye'de olmaması için hepimizin ciddi mücadele etmesi gerekiyor. Özellikle son dönemlerde Sayın Başbakan'ın içe dönük, dine dönük, mezheplere dönük konuşması gerçekten tehlikelidir. Buna hepinizin dikkatini çekmek istiyorum. Onun için Kars'ın böyle bir önemi var. Bütün o coğrafyadaki yoksulluğa rağmen bir arada yaşamayı becermişler. Demek ki, Türkiye'de bir arada yaşamayı bizler de becermek zorundayız ve buna da büyük ihtiyacımız var"

Geceye katılan CHP'li Tekin'e bir plaket sunuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.