1. HABERLER

  2. KÜLTÜR | SANAT | MAGAZİN

  3. Kızılcık Şerbeti’nde 'Apo ve Alev Aşkı' Yılın Reyting Rekorunu Kırdı
Sineması Olmayan Kentte FESTİVAL

Sineması Olmayan Kentte FESTİVAL

25-29 Mayıs tarihleri arasında ikincisi düzenlenecek olan 'Dersim İnsan Hakları Film Festivali' için geri sayım başladı.

A+A-

Sineması olmayan kentte düzenlenen insan hakları temalı film festivali için geri sayım başladı: "Dersim İnsan Hakları Film Festivali", 20-29 Mayıs tarihleri arasında...

Bu yıl (2012) 25-29 Mayıs tarihleri arasında ikincisi düzenlenecek olan "Dersim İnsan Hakları Film Festivali" için geri sayım başladı.

Tunceli Belediyesi ve Yapım 13 Sinema Birimi'nin organizasyonunu yaptığı Türkiye'nin ilk insan hakları temalı film festivalinin danışma kurulunda Bingöl Elmas, Prof. Dr. Selahattin Yıldız, Enis Rıza, Mehmet Dalmaz, Mahmut Nizam Özlütaş gibi isimler bulunuyor. Yerli ve yabancı film gösterimlerinin yanı sıra söyleşi, panel, kent gezisi gibi birçok etkinlikte festival kapsamında gerçekleştirilecek.

Sineması olan bir kent olarak Dersim'de düzenlenen film festivalinde; Gelecek uzun sürer, Zenne, Entel köy Efe köye karşı, Geriye kalan, Bir Ayrılık, Halepçe gibi birçok film Dersimli sinemaseverlerle buluşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.