1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'ta Tek Katlı Ev Yandı
PKKliler Karsta Yol Kontrolü YAPTI

PKK'liler Kars'ta Yol Kontrolü YAPTI

Erzurum-Kars karayolunda araçları durduran PKK (HPG) militanları, propaganda yaptıktan sonra yolu trafiğe açtı.

A+A-

Erzurum-Kars karayolunda araçları durduran PKK (HPG) militanları, propaganda yaptıktan sonra yolu trafiğe açtı.

Edinilen bilgilere göre; Erzurum-Kars karayolu Kağızman İlçesi Karakurt mevkiinde yol kesen bir grup PKK'li bazı araçları durdurdu.

Araçlardaki yurttaşlara bir süre propaganda yapan PKK (HPG)'liler, daha sonra yolu trafiğe açtı. Ardından ihbar üzerine bölgeye çok sayıda asker sevk edilirken, askerler tarafından yurttaşların ifadeleri alındı.

Bölgede operasyon başlatıldığı belirtildi.

Haberin devamı...

KAĞIZMAN'DA ÇATIŞMA

Kars - Kars'ın Kağızman İlçesi'nde dün akşam PKK militanlarının yol keserek propaganda eyleminden sonra başlatılan operasyon sonucu çatışma çıktığı bildirildi.

Dün akşam saatlerinde Erzurum-Kağızman karayolu Karakurt mevkiinde PKK (HPG)'liler tarafından yapılan kimlik kontrolünün ardından operasyon başlatılmıştı. Dün akşamdan beri operasyonun devam ettiği belirtilirken, sabah saatlerinde askerler ile HPG'liler arasında çatışma çıktığı kaydedildi.

Karakurt Demirkapı mevkiinde yaşanan çatışmanın devam ettiği bildirildi.

BİR ASTSUBAY YARALI

Yol kesme olayından sonra bir grup PKK'li ile güvenlik güçleri arasında yaşanan çatışmada bir astsubay yaralandı.

Özel Hareket Timleri ve Jandarma ekiplerinin de katıldığı operasyonlar devam ediyor. Yer yer sıcak çatışmaların yaşandığı bölgede, Fatih Yavus isimli J. Astsubay Çavuş yaralandı. Yaralı astsubay kaldırıldığı Kağızman Devlet Hastanesi’nde ameliyata alındı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.