1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Gazeteci Cemiyeti Başkanları Malatya’da Buluştu
Osman Bakırcı Anadolu GEZİSİNDE

Osman Bakırcı Anadolu GEZİSİNDE

Türkiye'nin çeşitli yerlerinde okul, sağlık ocağı, öğrenci yurtları yaptırıp öğrencilerin hizmetine sunan Osmanlı İnşaat Yapı Yönetim Kurulu Başkanı, ünlü işadamı Osman Nuri Bakırcı Anadolu gezisinde.

A+A-

Türkiye’nin çeşitli yerlerinde okul, sağlık ocağı, öğrenci yurtları yaptırıp öğrencilerin hizmetine sunan Osmanlı İnşaat Yapı Yönetim Kurulu Başkanı, ünlü işadamı Osman Nuri Bakırcı Anadolu gezisinde.

Osmanlı İnşaat Yapı Yönetim Kurulu Başkanı, ünlü iş adamı Osman Nuri Bakırcı, karne öncesi İllere giderek okulda öğrencilerle sohbet edip bazılarını kucağına alarak, “Bizler var oldukça sizler okulsuz kalmayacaksınız” diyerek yanağını okşadı. İllerde yaptırdığı okul ve yurtların açılışlarına katılarak destekler sağladı. Bazı çeşitli illerde okullar, sağlık ocakları ve kız öğrenci yurtları gibi yaptırdığı illere giderek yerinde incelemelerde bulundu.

Erzurumlu işadamı Osman Nuri Bakırcı en son gittiği Mardin de yaptırdığı bir okul açılışının ardından kiraz bahçesini gezerek kiraz ağacının dallarından sarkan kırmızı renkli kirazlardan tatmayı da ihmal etmedi. Burada bir açıklama yapan Osmanlı İnşaat Yapı Yönetim Kurulu Başkanı, ünlü iş adamı Osman Nuri Bakırcı, Veren elin alan elden her zaman daha üstün olduğuna inandığını, ülkemize bundan sonra da desteğinin süreceğini ifade ederek "Memleketin her köşesi bizim vatanımız. Biz grup olarak başka yerlere de hizmet vermeye çalışıyoruz. Bütün yurtta böyle yatırımlar yapmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum" şeklinde konuştu. Bakırcı, “Zaman, zaman Başbakanımız, zaman, zaman da Milli Eğitim Bakanımızın bilgileriyle yaptığımız görüşmelerde Türkiye genelinde ciddi bir ihtiyaç olduğunu görüyoruz, bu ihtiyaçların giderilmesinde tüm adımları devletten beklememek gerekir. Biz iş adamları olarak bu konulara el atarsak bu gelişimi hep birlikte hızlandırabiliriz. Yaptığımız bu yurt öncelikle tüm Türkiye halkına, Sayın Valilerimize ve Milli Eğitim Müdürümüze hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.