1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Darıca’da Gergin Gece: 5 Gözaltı
Minibüs Sel Sularına KAPILDI

Minibüs Sel Sularına KAPILDI

Şanlıurfa'da etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkilerken, sel sularına kapılan bir minibüste bulunan 2 kişi güçlükle kurtarıldı.

A+A-

Şanlıurfa’da etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkilerken, sel sularına kapılan bir minibüste bulunan 2 kişi güçlükle kurtarıldı.

Son günlerde sağanak yağışın etkisi altında olan Şanlıurfa'da, akşam saatlerinde etkisini gösteren yağmur Siverek ve Hilvan ilçelerinde sele dönüştü.

Gece saat 21.30 sıralarında Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunun 60. kilometresinde bulunan Cehennem Deresi köprüsü sağanak yağış sonrası oluşan sel suları altında kalınca yol ulaşıma kapandı.

Bu sırada, bir minibüs sel sularına kapılarak sürüklenmeye başladı. Minibüsten dışarı çıkmaya çalışan İbrahim Mendil ve Ümit Coşkun bu sırada araçlarıyla birlikte köprüden düşerek yaralandı.

Güçlükle yeniden minibüsün üzerine çıkarak yardım isteyen Mendil ve Coşkun, olay yerine gelen asker, itfaiye, sivil savunma ekipleri ve vatandaşların çabasıyla kurtarılarak, ambulansla tedavi için Siverek Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Köprünün sel suları altında kalması nedeniyle yolun trafiğe kapanması üzerine güvenlik güçleri Diyarbakır ve Şanlıurfa yönünden gelen araç sürücülerini güzergahlarını değiştirmeleri konusunda uyardı.

Yağışların halen etkili olduğu Siverek ve Hilvan'da birçok köyde evleri su bastığı belirtilirken, sel suları çekilinceye kadar Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunun trafiğe kapalı tutulacağı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.