1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'ta Uyuşturucu ve Sigara Operasyonu
Mayıs Yağmuru Duvarları UÇURDU

Mayıs Yağmuru Duvarları UÇURDU

Kars'ın Selim İlçesi'nde günlerdir etkisini sürdüren sağanak yağmur dün gece şiddetini artırınca Çıplaklı köyünde ahır ve samanlıkların yanı sıra bir kaç evinde duvarlarını yıktı.

A+A-

Kars’ın Selim İlçesi’nde günlerdir etkisini sürdüren sağanak yağmur dün gece şiddetini artırınca Çıplaklı köyünde ahır ve samanlıkların yanı sıra bir kaç evinde duvarlarını yıktı.
Yağmurla birlikte köy yolları adeta çamur deryasına döndü. Çamur yüzünden neredeyse adım atmak bile zorlandı. Bir yanda yıkılan ahır ve samanlıklar, bir yanda çamur deryası ve elektrik kesintileri köylüleri sıkıntıya soktu.

Ahır ve samanlıklarını tamir etmeye çalışan vatandaşlardan Olgun Aytaş, samanlığı tamir etmeye çalıştı. Olgun Aytaş, “Bu yıl havalar yağışlı gitti. Hayvanların samanlıkları komple çöktü. Şimdi de onarmaya çalışıyoruz. Çimento yok, kum yok mecburen tekrardan yine odunla toprakla ve sal taşlarıyla kapatmaya çalışıyoruz” dedi.
Aytaş, her yıl bu zamanlarda çatı olmadığından yıkımlar meydana geldiğini belirterek, parasızlıktan çatı saçı alamadıklarını için her yıl bu tür çökmelerle karşılaştıklarını dile getirdi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.