1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. HDP Sözcüsü Baydemir TRT’de
Kuzen İl Başkanlar Çay SOHBETİNDE

Kuzen 'İl Başkanlar' Çay SOHBETİNDE

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İl Başkanı Ensar Erdoğdu ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Mustafa Aras bir aradalar.

A+A-

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İl Başkanı Ensar Erdoğdu ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Mustafa Aras bir aradalar.

KHA'nın haberine göre, Hafta sonunu çay bahçesinde dinlenerek geçiren iktidar ve ana muhalefet partisi İl Başkanları Ensar Erdoğdu ve Mustafa Aras objektiflere takıldı.

Aynı zamanda akrabalık bağları olan iki il başkanı “Biz Kars için hizmet adına herkesle aynı masaya oturmaya hazırız. Amacımız; Kars’a hizmet etmektir. Herhangi iki ayrı parti birbirlerine her ne kadar rakip olsalar da amaç şehre hizmet getirmektir. Bunun için kendi teşkilatlarında ve bazen ittifak haline projeler üreterek bu projeleri il için genel merkezlere öneri halinde sunmayı ve hayata geçirilmesi için gerekli çalışmaları gerçekleştirmeyi amaçlarlar. Bizler hafta sonlarını bayramları tatilleri vs yine ‘Kars’a ne tür hizmetler getirilebilir’ arayışı içerisinde geçirmekten memnuniyet duyuyor ve fikir alışverişleri ile projelerimizi zenginleştirme yoluna gidiyoruz. Bu fikir alışverişleri ile Kars halkına daha fazla hizmet vererek Kars’ı da layık olduğu noktaya getirme çabasındayız” diye konuştular.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.