1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’ta Bunalıma Giren Bir Kişi İntihar Etti
Karsta Dolmuşçular Eylem YAPTI

Kars'ta Dolmuşçular Eylem YAPTI

Kars'ta son zamanlarda üst üste trafik cezasi kesildigini iddia eden dolmusçular, Cumhuriyet Meydani İnönü Caddesi'ne gelerek yolu trafige kapattilar.

A+A-

Kars'ta son zamanlarda üst üste trafik cezasi kesildigini iddia eden dolmusçular, Cumhuriyet Meydani İnönü Caddesi'ne gelerek yolu trafige kapattilar.

Fazla yolcu aldiklari gerekçesiyle kazan kaldiran dolmusçular, bir günde 3-4 defa kendilerine trafik cezasi kesildigini ileri sürerek Cumhuriyet Meydani'na dolmuslarini çekerek eylem yaptilar.

Çok sayida dolmusun park edildigi Cumhuriyet Meydani'nda caddede trafik akisi bir süre yapilamadi. Trafik Sube Müdürü'nün gidin hirsizlik yapin dedigini ileri süren dolmusçular, "Aldigimizi ceza olarak ödüyoruz. Evimize ekmek getiremez bir hal aldik. Trafik polisleri pesimize takiliyor. Fazla yolcu aldigimizi ileri
sürerek bizlere ceza kesiyorlar. Ne yapalim adamin hastasi acilen hastaneye gitmesi gerekiyor. Almayalim mi?" diye tepki gösterdiler.

Cumhuriyet Meydani'nda toplanan dolmusçular bu cezalarin devam etmesi durumunda araçlarini yakacaklarini söylediler. Cumhuriyet Meydani'na gelen Kars Il Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek bir süre dolmus sürücüleriyle görüstü. Daha sonra durumu tatliya baglayan Zeybek, dolmusçularin islerinin basina dönmesini istedi. Bunun üzerine dolmuslarina binen sürücüler, Cumhuriyet Meydani'ndan ayrildilar. Polisin yogun güvenlik önlemleri aldigi bölgede herhangi bir olay olmadi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.