1. HABERLER

  2. Kars Gündemi TRT Anadolu EKRANINDA
Kars'ta 'Ah Şu Çocuklar' İZDİHAMI

Kars'ta 'Ah Şu Çocuklar' İZDİHAMI

Kars'ta 'Ah Şu Çocuklar' dedirten izdiham tiyatro salonunun giriş kapısında meydana geldi.

A+A-
Kars’ta, Yeni İstanbul Çocuk Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Ah Şu Çocuklar” adlı oyunu izlemek için Halk Eğitim Merkezi Çok Amaçlı Salona gelen öğrenciler izdihama yol açtılar.
'Ah Şu Çocuklar' dedirten izdiham salonun giriş kapısında meydana geldi. Öğrenciler salona bir an önce girebilmek için bastırınca ortaya istenmeyen görüntüler çıktı. Bazı öğrenciler izdihamdan yere düşerken bazıları ise aralarda sıkışınca zor anlar yaşadı. Öğretmenlerin uyarıları da işe yaramayanıca tiyatro görevlileri devreye girdi. Yapılan ikazlara kulak asmaya bile fırsat bulamayan öğrenciler bir yandan düzeni sağlamaya çalıştılar diğer yandan da izdihamda ezilmemeye çalıştılar. Bu sırada tiyatro görevlisi bir bayan da çocukların arasında ezilme tehlikesi geçirince zor anlar yaşadı.
Öğrencilerin koşarak girdiği salonda bu defa da toz sıkıntısı başladı. Salondaki tozun dinmesi için bir süre beklendi ve ardından “Ah Şu Çocuklar” isimli komedi oyunu başladı.
İzdihamdan görüntüleri yerini bu defa kahkaha ve neşeye bıraktı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.