1. HABERLER

  2. KENT HABERLERİ

  3. Kars ve Bölgede Yol ÇALIŞMALARI
Kars ve Bölgede Yol ÇALIŞMALARI

Kars ve Bölgede Yol ÇALIŞMALARI

Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü'nce kent genelinde yol çalışmaları bir çok bölgede aynı anda hızlı bir şekilde devam ediyor.

A+A-

Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü'nce kent genelinde yol çalışmaları bir çok bölgede aynı anda hızlı bir şekilde devam ediyor.

Karayolları'nın Kars'ta Bölge Müdürlüğü olmasıyla birlikte yol çalışmlarında gözle görülür bir şekilde artış olması vatadaşlar ve sürücüler arasında da memnuniyetle karşılanıyor.

Yıllarca ihmal edilen yolların Karayolları Bölge Müdürlüğü olduktan sonra bir çok noktada yapılmasını olumlu karşılayan Akyaka-Kars arasından yolcu taşımacılığı yapan İdris Bulut; "Yıllarca yollarımız ihmal edildi. Düzgün yapılmadı. Her yıl bozulan yerlere yama atılıyordu. Şimdi ise gerçek anlamda yol çalışması yapılıyor. Yani Kars'ın Bölge olmasının faydalarını görmeye başladık. Kars'ın bölge olmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra daha kaliteli yollara kavuşacağız" dedi.

Karayolları Bölge Müdürlüğü'nce Kars-Arpaçay-Akyaka, Kars Digor, Kars-Erzurum yollarında yol genişletme ve sıcak asfalt çalışmları yapılıyor.

Bir taraftan kent merkezinde giriş-çıkışlarda yol yapım çalışmalarını sürdüren Karayolları, diğer taraftan 18. Bölge sınırları içerisinde yol genişletme ve asfalt çalışmalarına sürdürüyor.

Kars Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü sınırları içerisinde yer alan Artvin, Ardahan ve Iğdır illerinde de yol yapım çalışmalarına başlandı.

Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü'nce şu illerde yol çalışmları yapılıyor.

" Artvin-Ardahan İl Sınırı-Çıldır yolunun 52-56.kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanayor. Artvin-Ardahan İl Sınırı Çıldır yolunun 30-35.kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak veriliyor.

Artvin-Ardahan İl Sınırı-Çıldır yolunun 43-47.kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan yapılıyor.

Ardahan-Kars İl Sınırı-Arpaçay yolunun 29-32 kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Ardahan-Kars İl sınırı-Arpaçay yol ayrımı yolunun 26-27 kilometreleri arasındaki üst yapı çalışmaları, Digor yol ayrımı-Iğdır yolunun 38-46 kilometreleri arasındaki üst yapı çalışmaları, Digor yol ayrımı-Iğdır yolunun 38-41 kilometreleri arasındaki üst yapı çalışmaları, Kars-Erzurum yol ayrımı-Kars yolunun 0-3 kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları, Ardahan-Göle)Ayr.-Ardanuç yolunun 18-31 kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları, Türkiye-Gürcistan Devlet Sınırı-Hanak yolunun 39-42 kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları, Türkiye-Gürcistan Devlet Sınırı-Hanak yolunun 45-50 kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları, Ardahan-Göle yolunun 31-37 kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları, Ardahan-Kars İl sınırı-Susuz-Göle-Akkaya ayrım yolunun 24-27 kilometreleri arasındaki üst yapı çalışmaları, Ardahan-Kars İl sınırı-Susuz yolunun 19-22 kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları Göle-Akkaya ayrım-Kars yolunun 5-8 kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları yapılıyor."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.