1. HABERLER

  2. EĞİTİM | BİLİŞİM | TEKNOLOJİ

  3. Yeni iPhone'ların Fiyatı, Vergilerle Uçacak!
Kars Anafenin SBSde ki BAŞARISI

Kars Anafen'in SBS'de ki BAŞARISI

Kars Özel Anafen Dershanesi, Seviye Belirleme Sınavı (Sbs) sonrası geçen yıla kıyasla bu yıl tercihli okullara yerleştirme başarısını ikiye katladı.

A+A-

Kars Özel Anafen Dershanesi, Seviye Belirleme Sınavı (Sbs) sonrası geçen yıla kıyasla bu yıl tercihli okullara yerleştirme başarısını ikiye katladı.

Dershane, Fen Lisesine 52, Anadolu Lisesine 168, Anadolu Öğretmen Lisesine 33, Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne 30 ve Sağlık Meslek Lisesine 42 öğrencisini yerleştirdi.

Sbs sınavı sonrası, yerleştirme sonuçlarının açıklanması ile öğrenciler sevinçlerini aile ve öğretmenleriyle paylaşırken, başarılarının düzenli çalışmaya bağlı olduğunu söylediler. Öğrenciler, Anafen Dershanesi'ndeki randevulu derslerin, her hafta düzenlenen denemelerin eksiklerini tamamlamada etkili olduğunu belirtti. Öğrencilerden Muhammed Toptaş, başarmak isteyen öğrencilerin düzenli çalışarak, hedef koyarak çalışmaları durumunda istedikleri başarıyı yakalayacaklarını dile getirdi.

Anafen Dershanesi Kars Şube Müdürü İsmail Alkan, açıklanan sonuçlar ve ardından gerçekleşen yerleştirme ye göre Kars adına gururlandıklarını, bu başarıyı devam ettirmek için aynı gayret ve fedakarlıkla çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Bu başarıyı yaşattıkları için öğrencilerine teşekkür eden Alkan, 2012-2013 eğitim yılına akıllı tahtalarla birbirinden kaliteli hocalarıyla devam edeceklerini belirtti.

Alkan, "Öğrencilerimizin başarılarını artıma adına dershane olarak üzerimize düşeni yapma gayreti içerisinde olacağız ve Kars'ın başarısı için katkıda bulunmaya devam edeceğiz." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.