1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kavşak ve Virajlara Işıklı Reflektör
Kar Yağışı Hayatı Olumsuz ETKİLİYOR

Kar Yağışı Hayatı Olumsuz ETKİLİYOR

Kars'ta sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilemeye başladı.

A+A-

Kars'ta sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilemeye başladı.

Sabah saatlerinde başlayan ve gün boyu devam eden kar yağışı Kars'ı beyaza bürüdü. Kar yağışının 3 gün daha devam edeceği belirtildi.

Diğer Kars Haberleri..

AFAD TOPLANTISI YAPILDI

Kars İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından Valilik Toplantı Salonu’nda toplantı yapıldı. Kars Valisi Ahmet Kara’nın Başkanlığı’nda yapılan toplantıya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü çalışanları katıldı.

Yapılan toplantıda; İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Aday Memurlarının Temel Eğitim, Hazırlayıcı Eğitim ve Staj Dönemlerinin tamamlanarak Asil Memurluğa Geçiş dönemleri münasebetiyle tüm AFAD çalışanlarının katıldığı 5902 sayılı Başbakanlık Afet Ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüklerinin Görevleri, Afet Ve Acil Durum yardımları hakkındaki Kanunlar, sivil savunma ile ilgili diğer kanunlar ile Kurumun bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında sunum yapıldı.

Kars Valisi Ahmet Kara, asaleten memurluğa atanacak olan AFAD çalışanlarına hitap ederek, memuriyetleri boyunca diğer meslek gruplarından daha farklı bir mesleği icra ediyor olmalarından dolayı daha içten, daha gönüllü çalışarak kendilerini geliştirmeleri gibi önemli temenni ve dileklerde bulunarak kendilerine başarılar diledi.

KARS SİNEMA TOPLULUĞU, 400 DARBE’Yİ GÖSTERDİ

Çarşamba günleri Kars Şehir Sinemasında 19:30 seansında film-belgesel gösterimleri yapan Kars Sinema Topluluğu; dün Fransız Yeni Dalga Akımı’nın öncülerinden olan ve başyapıt filmler arasında gösterilen Fançois Truffaut’un 1959 yapımlı siyah beyaz filmi 400 DARBE’yi (Okulu Kırmak) gösterdi.

ESKİ PERSONELDEN BOZKUŞ’A ZİYARET

Kars Belediyesi’nden çeşitli kurumlara gönderilen işçilerden bazıları Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’u makamında ziyaret ederek çiçek verdiler.

Ziyarette belediyede kalan ikramiye alacaklarının ödenmesi konusunda görüşen işçiler, “Başkanımız biz belediyeden ayrıldıktan sonra söz vermişti. Milli Eğitim’e geçtikten sonra içeride ikramiyelerimiz kaldı. Şu anda bulunduğumuz yerden de son derece memnunuz. Herhangi bir sıkıntımız da yoktur. İki taksite bağlanan ikramiye alacaklarımız var. Ayrıca başka taleplerimizde var. Çünkü Başkanımız biz ayrılırken burası sizin evinizdir. İstediğiniz zaman gelebilirsiniz. Her zaman sizlere yardımcı olacağız demişti. Başkanımın bize verdiği söz çok değerlidir. Ayrılarken “ben bir belediye başkanı olarak değil Nevzat Bozkuş olarak sizle söz veriyorum” demişti.

TKDK DÖRDÜNCÜ PROJE BAŞVURU DÖNEMİ

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), Türkiye Cumhuriyeti adına Avrupa Birliği’nin Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı olan IPA’nın Kırsal Kalkınma Bileşeni kapsamında uygulanacak yatırımlara ilişkin 01 şubat 2012-20 Şubat 2012 tarihleri arasında 4. Proje Başvuru Dönemi için hazırlanacak projeleri kabul edecek.

Başvuru kabulüne ilişkin bu çağrının, Kırsal Kalkınma (IPARD) Programı kapsamında yatırım yapmak isteyen işletmeler tarafından destek almak üzere yapılacak başvurular ile ilgili olduğu belirtildi. 

TKDK’NIN BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Kars İl Koordinatörlüğü, Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne giriş sürecinde kullanmakta olduğu ve IPARD olarak adlandırılan programın tanıtılması amacıyla sürdürdüğü toplantılara bir yenisini ekleyerek Kars Veteriner Hekimler Odası üyelerini ağırladı.

Kars İl Koordinatörlüğü’nde gerçekleştirilen toplantıya İl Koordinatörü Mustafa Bozkurt başta olmak üzere, Kars-Ardahan-Iğdır Veteriner Hekimler Odası (VHO) Başkanı Prof. Dr. Yavuz Öztürkler ve Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Veteriner Fakültesi’nde öğretim üyeliği görevini sürdürmekte olan Doç. Dr. Engin Kılıç ile veteriner hekimler ve kurum personeli katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.