1. HABERLER

  2. KPSS Yerleştirme 24 Aralık'ta Başlıyor
Kamer Genç BEYİN KANAMASI Geçirdi

Kamer Genç BEYİN KANAMASI Geçirdi

Tunceli'den bağımsız seçilen, Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin başına geçmesiyle CHP'ye katılan Kamer Genç beyin kanaması geçirdi.

A+A-
Tunceli'den bağımsız seçilen, Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin başına geçmesiyle CHP'ye katılan Kamer Genç beyin kanaması geçirdi.
Kamer Genç hemen hastaneye kaldırılarak ameliyat edildi ve yoğun bakıma alındı
Geçtiğimiz günlerde CHP’ye katılan Kamer Genç beyin kanaması geçirdi. Tunceli Milletvekili, rahatsızlığı üzerine Ankara İbni Sina Hastanesi'ne kaldırıldı.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hastaneye kaldırılarak tedavisine başlanan Genç’i telefonla aradı ve sağlık durumu hakkında bilgi aldı.Kamer Genç'in bilincinin açık olduğu bildirildi. Genel Başkan Yardımcıları Hakkın Suha Okay, Haluk Koç ve Genel Sekreter Yardımcısı Tekin Bingöl üzücü haber üzerine Kamer Genç’i ziyarete gitti.
Ziyaretin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Koç, Genç’in yaklaşık 2 ay önce koşu sırasında başını ağaç dalına çarparak, travma geçirdiğini dile getirdi. Baş ağrısı nedeniyle bugün hastaneye gelen Genç’in tomografi sonucu beyin zarı ile kafa tası kemiği arasında kan birikmesi oluştuğunun tespit edildiğini belirten Koç, Genç’in bunun üzerine ameliyata alındığını kaydetti. Genç’in sağlık durumunun şu anda iyi olduğunu ifade eden Koç, "Herhangi bir yaşam tehlikesi söz konusu değil. Yani kaldığı yerden çalışmalarına devam edecek. Telefonla rahatsız edilmemesi için bütün sevenlerine, ben onun aracılığıyla mesaj veriyorum. Bir kere daha söylüyorum. Sayın Kamer Genç son derece sağlıklı, iyi. Çarşamba ya da perşembe günü taburcu edilecek konumda" dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.