1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kadın Boksör Avrupa 3'ncüsü OLDU
Kadın Boksör Avrupa 3ncüsü OLDU

Kadın Boksör Avrupa 3'ncüsü OLDU

Polonya'da yapılan Yıldız Bayanlar Avrupa Boks Şampiyonası'nda 66 kiloda Kars'ı ve ülkemizi temsil eden Zeynep Gönç Avrupa 3'ncüsü oldu.

A+A-

04-09 Kasım 2012 tarihleri arasında Polonya’da yapılan Yıldız Bayanlar Avrupa Boks Şampiyonası’nda 66 kiloda Kars’ı ve ülkemizi temsil eden Zeynep Gönç Avrupa 3’ncüsü oldu.

Yapılan müsabakalarda üstün performans sergileyen Gönç, şampiyon olmak adına elinden gelen herşeyi yaptığını ve bu yıl kısmet olmayan şampiyonluğu bir daha ki turnuvada kazacağı sözünü verdi.

Kars Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nde ağırlanan Avrupa 3’ncüsü Zeynep Gönç ve Antrenör Vedat Demirkol Gençlik Spor İl Müdürü Gürsel Polat tarafından ödüllendirildi.

Boks antrenörü Vedat Demirkol, çok iyi çalıştıklarını ve bu başarıyı hak etiklerini söylerken, gençlik spor il müdürü Gürsel Polat başta olmak üzere başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti.

İl Müdürü Polat ise, “İlimiz ve ülkemiz adına elinden gelen gayreti sonuna kadar sarf eden genç boksörümüze bizi onurlandırdığı için teşekkür ediyoruz. Bu yıl yaklaşmış olduğu şampiyonluğu en kısa sürede kazanacağına inancımız tamdır. Hayatta ve önündeki müsabakalarda kendisine başarılar diliyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.